Bomba Elinde Böyle Patladı

Polise Atılmak İstenen Bomba Böyle Patladı..

Adana'da,terörörgütü yandaşlarının düzenlediği izinsiz gösteride bir eylemcinin polise atmak istediği el yapımı bombanın patlaması sonucu 4 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi, Ova Mahallesinde sokak aralarında barikat kurup, lastik yakarak yolu trafiğe kapatan bir grup, polise taş ve molotof kokteyli attı.

Çevik Kuvvet ekiplerinin panzer ve TOMA'lar eşliğinde müdahalesiyle grup ara sokaklara dağılarak kaçtı. Bu sırada havai fişek ve maytap barutlarından yararlanıp, içecek şişesine taş, çivi ve metal parçalar koyarak el yapımı patlayıcı hazırlayan A.B. (17), düzeneği polise atmak isterken elinde patladı.

Olayda A.B ile F.Ö. (17), S.K. (16) ve A.Ç (17) yaralandı.
Yaralılar, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili ayakta tedavi edilen F.Ö. ve S.K'nin Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekiplerince gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Şakirpaşa Mahallesinde 8 Temmuz tarihinde de Güney Doğu Anadolu bölgesinde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonları bahane eden PKK sempatizanlarının düzenlediği izin gösteride de bir çocuk elinden yaralanmıştı. Poşu ile yüzünü örten çocuk el yapımı patlayıcıyı polise atmak isterken elinde patlamış, bu olay AA kameraları tarafından görüntülenmişti.
 

POLİSE ATILMAK İSTENEN BOMBA BÖYLE PATLADI

 

Gündem Haberleri