Canlı yayında Rıdvan Dilmen Fikret Orman tartışması

Rıdvan Dilmen ile Fikret Orman canlı yayında tartıştı.

NTV'ye telefonla bağlanan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın bu yıl yaşadığı sorunlarla ilgili kendisini eleştiren Rıdvan Dilmen'e sert çıktı.

Orman, Rıdvan Dilmen'in de dahil olduğu spor yazarlarının kendilerini haksız yere eleştirdiklerinin altını çizerek "bu yaptığınız yorumlar beni açıkça istifaya davet etmektedir" dedi.

"FIRÇALAMAYA MI GELDİNİZ?"

Bunun üzerine Rıdvan Dilmen de Orman'a aynı sertlikle karşılık vererek "siz canlı yayına bizi fırçalamak için mi bağlandınız sayın başkan" dedi.

Dilmen şunları söyledi;

"Bizim tarzımız bu değil. Biz sizi eleştirmeyecek miyiz. Ben sizi dinleyince hayal kırıklığına uğradım. Siz öyle bir giriş yaptınız ki sanki biz kahvede konuşuyor muşuz gibi hissettim, rahatsız oldum açıkçası."

GÜNTEKİN ONAY'A DA KIZDI

Fikret Orman'ın öfkesinden Güntekin Onay da nasibini aldı. Kendisine ait olduğu öne sürülen "Mustafa Denizli Terim'den korktuğu için Beşiktaş'a gelmedi" ifadeleriyle ilgili "Sen nerden biliyorsun benim böyle bir şey dediğimi, o gün orada mıydın, nereden çıkarıyorsunuz bunları. Ben öyle bir şey söylemedim" gibi sert açıklamalarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sporname Haberleri