ÇEMİŞGEZEK GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Geçen yıl kurulan Çemişgezek Kültür ve Dayanışma Derneği Çemişgezek'in tanıtımı adına yapmış olduğu çalışmalara devam ediyor.

Geçen yıl kurulan Çemişgezek Kültür ve Dayanışma Derneği Çemişgezek'in tanıtımı adına yapmış olduğu çalışmalara devam ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde 1–10 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey Konser Salonunda Çemişgezek'in tarihi ve doğa özelliklerinin ve de güzelliklerinin konu alındığı bir Fotoğraf Sergisi düzenlenecek. Sergide  İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Şehir plancısı Sayın Dr. Şenol Erensoy'un çektiği fotoğraflar yer alacak.

Yoğun siyasi çalışmalarının arasında amatör olarak fotoğrafçılıkla ilgilenen AK Parti İstanbul milletvekili Mustafa Ataş`ın çekmiş olduğu fotoğraflar ilk kez bir sergi ile sanatseverlerle buluşacak. 10 yıldır amatör olarak fotoğraf sanatı ile uğraşan Ataş bugüne kadar 40 bin kareyi ölümsüzleştirerek kendi arşivine kattı. Üniversite yıllarından beri fotoğrafçılıkla ilgilenen Ataş, yıllardır çektiği fotoğrafları daha önce kendisine ait resmi internet sitesinde sanal bir sergi ile de beğeniye sunmuştu.

İŞTE O SERGİ

http://www.mustafaatas.com/sanalsergi/sergi/index.html

AMATÖR MERAK ÖDÜL GETİRDİ

8 Aralık tarihinde Ray Sigorta iş ortaklarının ve personelinin oylarıyla seçilen ve 2011 Ray Sigorta Takviminde yayınlanarak ölümsüzleşecek yarışmadan da Mustafa Ataş`a ödül gelmişti. Fotoğrafçılıkla yakından ilgilenen AK Parti İstanbul milletvekili Mustafa Ataş`ın çektiği fotoğraf 130 fotoğraf arasından 4`lüğü kazandı. Derece alan fotoğraf hakkında Ataş “Bu fotoğrafı 2010 yılında Viyana seyahatim esnasında ülke içerisinde seyahat ederken mola verdiğim bir yerde çekmiştim” dedi.

ÖDÜL ALAN FOTOĞRAF

http://www.mustafaatas.com/matas_odul.html

KENDİ SERGİSİ İÇİN HAZIRLANIYOR

Geçen yıl kurulan Çemişgezek Kültür ve Dayanışma Derneği Çemişgezek'in tanıtımı adına yapmış olduğu çalışmalara devam ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde 1–10 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey Konser Salonunda Çemişgezek'in tarihi ve doğa özelliklerinin ve de güzelliklerinin konu alındığı bir Fotoğraf Sergisi düzenlenecek. Sergide  aslen Tunceli Çemişgezekli olan İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Şehir plancısı Sayın Dr. Şenol Erensoy'un çektiği fotoğraflar yer alacak. Serginin açılışı ise siyaset, bürokrasi, iş, sanat ve medya dünyasından çok önemli misafirlerin katılacağı bir kokteyl ile açılacak. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul milletvekili Mustafa Ataş önümüzdeki günlerde AK Parti Genel Merkezinde bugüne kadar çektiği 40 bin fotoğraf arasından seçtiği fotoğrafları sanatseverlerin beğenisine sunacak.

 

Sergi Tarihleri:              1 Şubat–10 Şubat 2011 

Sergi Açılış Programı:   5 Şubat 2011 Saat:18.00

Yer:                               İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı yanı Harbiye-Şişli-İstanbul

Kültür-Sanat Haberleri