Elazığspor Karabük'te altın buldu

Ligin dibinde yer alan Sanica Boru Elazığspor, Kardemir Karabükspor deplasmanında kritik bir galibiyet aldı, Sinan Kaloğlu'nun golüyle 3 puana uzandı..

Karabük etkili

Karşılaşmanın ilk pozisyonunu Elazığspor yakalasa da, etkili olan ve sürekli pozisyon bulan taraf Karabükspor oldu. İstekli ve arzulu oyununa rağmen gole ulaşamayan Karabükspor, özellikle Lualua'nın odağında olduğu hücumlarla rakip kalede etkili oldu.

Karşılaşmanın 18ç dakikasında Ivesa'ya takılan Lualua, 3 dakika sonra ise rakiplerini çalımlayıp ceza sahasının dışında vurdu ancak top auta gitt. İlk yarının sonuna kadar baskısını sürdüren Karabükspor bu ataklardan sonuç çıkaramadı. 

Elazığ kontrayla vurdu

İkinci yarıya da etkili başlayan ve topu ayağında tutan taraf Karabükspor oldu. Geride pozisyon alan ve iyi kapanan Elazığspor, 73. dakikada Sinan Kaloğlu'nun golüyle karşılaşmada öne geçi.

Geride kalan dakikalarda baskısını sürdüren Karabükspor, son paslarda ve son vuruşlardaki kötü performansıyla karşılaşmadan mağlup ayrılan taraf oldu. Elazığspor ise küme düşme hattındaki rakibini deplasmanda mağlup ederek çok önemli bir 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşmanın sonunda Yılmaz Vural'ın sevinci ise görülmeye değerdi. 

Maçltan dakikalar
10. dakikada konuk takım Sanica Boru Elazığspor'da, Aydın'ın düşürülmesi ile kazanılan serbest atışı kullanan Sezer'in şutu, kalenin sol üst köşesinden auta çıktı. 

18. dakikada ev sahibi takımda Lualua'nın ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlağın ağlarla buluşmasını, kaleci Ivesa, kale direğinin dibinde engellemeyi başardı. 

21. dakikada Lualua'nın iki rakibini çalımladıktan sonra ceza sahasının dışından vurduğu şutta, top açık farkla auta çıktı. 

22. dakikada Mehmet Yıldız, Lualua'nın pasıyla ceza sahasında kaleci Ivesa ile karşı karşıya kaldı. Ancak Adem'in topa müdahalesi ile meşin yuvarlak Yıldız'a çarparak auta çıktı. 

25. dakikada Lualua'nın ceza sahasının ön çizgisi üzerinde düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşu kullanan Erdem'in şutunda, top kaleci Ivesa'da kaldı. 

38. dakikada konuk takımda, Adem'in pasında Sinan'ın rövaşata vuruşu açık farkla yandan auta çıktı. 

40. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Sezer'in şutunda meşin yuvarlak, kale direğinin yanından az farkla avuta çıktı. 

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. 

TÜM DETAYLAR AZ SONRA.. 
 
Kardemir Demirçelik Karabükspor: 0 - Sanica Boru Elazığspor: 1 

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu 

Hakemler: Halis Özkahya, Cem Satman, Volkan Narinç 

Kardemir Karabükspor: Tomic, Mabiala, Deumi, Erdem, Seric, Kağan, Yiğit, Ahmet İlhan, Lualua, İlhan Parlak, Mehmet Yıldız 

Sanica Boru Elazığspor: Ivesa, Sedat, Bilica, Orhan Ak, Adem, Sezer, Bülent, Köksal, Faubert, Aydın, Sinan 

Dk.73

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sporname Haberleri