Elinden tutamadı sel suları götürdü

Yalova'nın Çınarcık'da 29 yaşındaki Şener Adalı şahır, kucağındaki 6 aylık bebeğiyle geçmekte olduğu ahşap köprü, aşırı yağış nedeniyle yıkılıdı. Babasıyla dereye düşen bebek, sel sularına kapılarak öldü

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kocadere beldesinde, 29 yaşındaki Şener Adalı, 6 aylık oğlu Mert'i de yanına alarak bir yakınlarına gitmek üzere evinden ayrıldı.

Baba ve oğlunun, beldeye adını veren Kocadere üzerinden geçerken kullandığı tahta köprü, yağışın etkisiyle dere sularının yükselmesi sonucu yıkıldı.

Dereye düşen baba Şener Adalı, oğlunu azgın sulara kaptırdı. Çevredekilerden yardım isteyen baba, oğlunu sular içinde bir süre aradı ancak bulamadı.

Bölgedekilerin haber vermesi üzerine Yalova ve Çınarcık itfaiye ekipleri, daha sonra da Yalova Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıçlar olay yerine geldi.

Bölgede 2 saat boyunca arama yapan ekipler, sel sularına kapılan 6 aylık Mert Adalı'nın cesedine, yıkılan köprünün 1 kilometre uzağında ulaştı.

Fenalık geçiren baba Adalı ve yakınları, polisler ve diğer görevliler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Anne Hanım Adalı'nın olay yerine getirilmediği öğrenildi.

Mert'in cesedi, Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi

Yerel Haberleri