Eruygur, okuyamıyor yazamıyor, izleyemiyor

Ergenekon soruşturmasının kilit ismi Şener Eruygur hafızasını kaybetti. Eruygur, okuyamıyor yazamıyor, televizyon izleyemiyor. Hatta kayıp olan örtülü ödenek paralarından da hiç haberi yok..

Eski Jandarma Genel Komutanı Şener Eruygur’un avukatı Esen, “Eruygur, okuma-yazma yeteneğini tamamen kaybetti. Olayları hatırlamıyor” dedi

 

İkinci “Ergenekon” davasının tutuksuz sanığı Eski Jandarma Genel Komutanı Şener Eruygur’un okuma-yazma yeteneğini yitirdiği, televizyon izleyemediği ve yaşadığı olaylar hakkında da hiçbir şey hatırlamadığı ileri sürüldü.

Hürriyet gazetesi yazarı Saygı Öztürk dünkü yazısında, Eruygur’un avukatı Filiz Esen’in konuyla ilgili değerlendirmelerini aktardı.

Eruygur’un avukatı Filiz Esen, Eruygur’un ifade vermesinin sağlık koşulları nedeniyle mümkün olmadığını belirtti.

Öztürk’ün yazısında avukat Esen’in şu ifadeleri yer aldı:

“Eruygur, cezaevinde merdivenden düşmesinden sonra okuma-yazma yeteneğini kaybetti. Anlamlı konuşamıyor. Olayları hatırlamıyor. Gazetede kendi fotoğraflarını görüyor, ne olduğunu, altındaki yazıları okuyamadığı için anlayamıyor. Keşke iyileşebilse de hakkındaki iddiaları cevaplandırabilse. Hakkında yazılanlardan, örtülü ödenek soruşturmasından haberi bile yok. Onu yakından tanıyan herkes durumuna son derece üzülüyor.”

Gündem Haberleri