Fatma'nın katili aynı mahalleden

Gaziantep’te pazar günü kayboldu Fatma... Her yerde onu arayan polis önceki gün, “Çocuk bulunmaz ise tüm evleri tek tek arayacağız” diyerek mahalleden ayrıldı. Yarım saat sonra Fatma’nın cesedi karşı sokakta bulundu. Küçük kıza tecavüz de edildiği belirle

Gaziantep’te 15 Mayıs’ta gittiği düğünde arkadaşlarıyla oynarken kaybolan 5 yaşındaki Fatma Demir, önceki gece evlerinin karşı sokağında tecavüze uğradıktan sonra boğularak öldürülmüş olarak bulundu.
Geçen pazar akrabalarının düğün töreninde arkadaşlarıyla oynuyordu küçük Fatma... Sonra, bir anda ortadan kayboldu. Ailesi her yere baktı ama bulamadı... Küçük kızın, bir simit fırınında işçilik yapan babası Zekeriya Demir ve annesi Emine Demir, polise haber verdikten sonra broşür bastırıp, kentin değişik bölgelerine asarak Fatma’yı aramaya başladı. Demir ailesinin çaresiz çırpışı çok büyük bir acıyla sona erdi... Fatma önceki gece saat 24.00 sıralarında, evlerine yaklaşık 50 metre uzaklıktaki karşı sokağının kenarında öldürülmüş olarak bulundu.

Giysileri aynıydı
Aileyi emniyete davet eden ekiplerin, anne ve babayla konuşup, çocuğun durumuyla ilgili bilgi alışverişi yaptığı sırada, kayıp kızın cesedinin evlerinin bir alt sokağında, yol ortasında bulunduğu haberi geldi. Üzerinde kaybolduğu gün giydiği kıyafetler vardı... Asayiş Şube Müdürlüğü’nde haberi alan aile yıkıldı... Küçük çocuğun cesedi üzerinde yapılan ilk incelemede tecavüz bulgusuna rastlanırken, Fatma’nın olaydan çok kısa süre önce tecavüze uğradıktan sonra boğularak öldürüldüğü belirlendi.
Ceset, Fatma’yı arayan ekiplerin önceki akşam “Çocuk bulundu bulundu, bulunmaz ise tüm evleri tek tek arayacağız” diyerek mahalleden ayrılmasından yarım saat sonra sokağa atılmıştı... Katilin, mahallede evlerin aranacağından korkup Fatma’yı boğduğu ve cesedi sokağa attığı ihtimali üzerinde duruluyor. Katilin cesedi evden çıkarıp, başka bir noktaya atmayı veya toprağa gömmeyi planladığı, ancak buna fırsat bulamadığı sanılıyor.

Mahalleli tedirgin
Olayın bir an önce aydınlatılmasını, katilin bulunmasını isteyen mahalle sakinleri ise “Bunu yapanlar insan olamaz. Ne istediler küçücük kızdan. Bu canilere en ağır ceza verilsin” diyor.

 

 

Son görüntü
Elinde oyuncağıyla kaçırmış!

Son olarak akrabalarının sokakta yapılan düğünündeydi Fatma... Elinde oyuncakla yürürken böyle görüntülenmişti. Bu görüntüler çekildikten yaklaşık yarım saat sonra da kayboldu. Fatma’nın cesedi bulunduğunda üzerinde hâlâ o gün giydiği kırmızı yeleği ve mor elbisesi vardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri