FETÖ’nün okulları milletin hizmetinde

OHAL kapsamında çıkarılan kararname çerçevesinde FETÖ’ye bağlı faaliyet gösteren okulların büyük bir bölümü İmam Hatip Lisesi olarak dün eğitim ve öğretime başladı.

OHAL kapsamında çıkarılan kararname çerçevesinde FETÖ’ye bağlı faaliyet gösteren okulların büyük bir bölümü İmam Hatip Lisesi olarak dün eğitim ve öğretime başladı. 

31 MART OLAYI İLE 15 TEMMUZ AYNI

FETÖ’nün 15 Temmuz ihanetine değinen Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, “15 Temmuz, bir darbe değil bu ülkenin işgal edilmesi için hazırlanan bir komploydu. 2. Abdülhamit döneminde gerçekleşen 31 Mart olayı neyse 15 Temmuz sonuç ve amaç itibariyle aynı şekilde planlanmış, tasarlanmıştır. Ne üzücü durumdur ki, 15 Temmuz’u planlayanlar yıllardır insanları Allah ve Peygamber sevgisiyle kandıran insanlardı. İnsanları yaralayan, üzen ve şok eden noktada budur” şeklinde konuştu.

Özbey: Asım’ın neslini yetiştireceğiz

Okulun açılış programında konuşan Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Elif Özbey, FETÖ’nün “Altın nesil” söylemini eleştirerek “Biz, ‘Altın nesil’ yetiştirmek üzere değil Âsım’ın neslini yetiştirmek için yola çıkıyoruz. Sözde, ‘Altın nesil’ yetiştirmek için tasarlanmış bir kompleksi Âsım’ın neslini yetiştirmek üzere yeniden programlıyoruz. Devletimiz ve milletimiz güçlüdür. Devletimizin, milletimizin aşamayacağı hiçbir sorun yoktur. İmam Hatipli olmak Allah’ın bir lütfudur. Milletin okulları millete İmam Hatip olarak açıldı. Hayırlı olsun” dedi. 

Çoktan: FETÖ’ye millet gerekli cevabı verdi

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı ve Okul Aile Birliği Başkanı avukat Zafer Çoktanise 2016-2017 Eğitim - Öğretim açılış programında yaptığı konuşmada, “Ankara’nın ilk ve tek örnek Kız İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu Şehit Ahmet Özsoy Kız İmam Hatip Lisesi’dir. Milletimiz, 15 Temmuz’da büyük bir kahramanlık örneğini göstererek hainlere gereken cevabı vermiştir. 15 Temmuz gibi karanlık bir dönemi böyle muhteşem bir güzelliğe çeviren Rabbimize şükürler olsun. İmam Hatipli olmak ayrıcalıktır. FETÖ, her türlü hile ve desiseyle bu okulları yaptı ve 15 Temmuz sonrasında ise bu okulların gerçek sahibi olan milletimizin hizmetine yeniden açıldı” şeklinde konuştu. 

1056 ÖZEL OKUL MEB’İN HİZMETİNDE

Öte yandan; Milli Eğitim Bakanlığı kaynakları, FETÖ’ye ait; 1056 özel okul, 842 yurt ve 324 Özel Öğrenci Etüt Merkezi ve muhtelif kursların illerdeki ihtiyaca göre okul olarak hizmete açıldığını bildirdi.

FETÖ, YILLARCA KAYIT DIŞI VE İLLEGAL İŞLER İÇİN KULLANDI

Milletin zekâtı, sadakası, fitresi, kurbanıyla kurulan FETÖ okullarının geçmişte illegal ve kayıt dışı işler için kullandığına dikkat çeken Memur-Sen Onursal Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, “FETÖ, yıllarca milletin parasıyla yapılan okulları Türkiye ve din düşmanlarına peşkeş çekmişti. Milletin bu okulları 15 Temmuz sonrasında yeniden milletin hizmetine sunulmuştur. Kayıt dışı ve illegal yapılanmanın merkezi olarak kullanan merkezler, bundan sonra milletin kayıtlı çocuklarının kayıtlı okulları olacak” değerlendirmesinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri