Gökçek ahlaksız teklifi doğruladı!

Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek, Türkiye'de uzun süre konuşulacak bir iddiayı açıkladı.

 

Kanaltürk'teki futbol programında konuşan Melih Gökçek, sözleşmesi sezon sonu biten futbolcuları Ariel Broggi'ye maçın 15. dakikasına kadar kırmızı kart görmesi karşılığında 200 bin euro teklif edildiğini açıkladı.

Gökçek, "Telefonun nerden geldiğinin ortaya çıkarılması için Federasyonun acil harekete geçmesbi gerekiyor. Cep telefonuyla aranmış . İngilice konuşma yapılmış. Ancak telefon numarası ile nerden geldiği konusunda bilgi sahibi değiliz. Telefon hangi birime aitse ortaya çıkarılabilir. Bu konuda gerekli talimatları verdik.

OYUNCUMUZ AHLAKİ DURUŞ SERGİLEDİ

Gökçek konuşmasını şöyle sürdürdü:

Telefondan sonra sezon sonu sözleşmesi bitmesine rağmen bu oyuncumuz ahlaklı bir duruş sergileyerek, bu durum yönetim ve arkadaşlarına bildirdi.

Bir diğer olay ise futbolcumuz Serkan Kırıntı ile ilgili yaşandı Serkan'a 100 bin euro teklif edildi.

FENERBAHÇE MAÇI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Gökçek yarın oynanacak olan Fenerbahçe maçıyla ilgili şunları söyledi:
Yarınki Fenerbahçe maçı için çeşitli gerginlikler çıkarıldı. Basın bu olayı iyice abarttı. Ancak şunu söyleyeyim.. Fenerbahçe maçı bizim önemli bir maçtır. Biz bu maçta ne gerekiyorsa yapacağız. 

Ankaraspor maçı Fenerbahçe'ye satacak mı? sorusuna Gökçek, bukonuda sözü Hınçal Uluç'a getirdi. Hınçal Uluç'un kendisi ile yıldızının hiç barışmadığını, ancak bunun nedenini bir türlü anlamadığını söyleyen Gökçek, "Kendisini aradım ve nedenini öğrenmek istedim. Telefonlara bile çıkmıyor. Soy ismi Hınçal olduğu için soyismine uygun davranarak bizle uğraşıyor" diye konuştu...

BEN DOĞUŞTAN FENERBAHÇELİYİM

Gökçek konuşmasını şöyle tamamladı: Ankaraspor Türkiye'ye mal olmuş bir kulüp ve şerefiyle onu daha yüksek yerlere taşıyan başkanı, yönetimi ve oyuncuları var. O insanlar şerefini paraya satacak insanlar değil. Bu konuda bize atfedilen bu iddialar söyleyen kişiye aittir. Bu tür olaylar sadece bizi üzüyor.

"Aziz Yıldırım ile kişisel sorunlarım olabilir.. Ben doğuştan Fenerbahçeli'yim.. Ancak bugün Ankaraspor'un daha da başarılı olması için emek veriliyor ve bunun için çalışıyoruz.  Bizi kimse satın alamaz"

Sporname Haberleri