Jandarma Kazıya Yeniden Başladı

Konya'nın Beyşehir ilçesindeki kazı çalışması yeniden başladı.

Dünkü çalışmalara Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sami Beydilli, Üstünler Belde Belediye Başkanı Ethem Özgür katıldı. Çamlık alanda bir iş makinesinin yardımıyla yapılan çalışmalar yaklaşık 5 saat devam etti.

Kazı alanı çevresine şerit çeken jandarma ekipleri, basın mensuplarını alandan uzaklaştırırken, kazılarda şuana kadar herhangi bir silah bulunmadığı öğrenildi. Bugünkü kazı çalışmasının 2 ayrı noktada devam edeceği bildirildi.
Kazı başlatıldı; cephane aranıyor
J
andarma ekipleri, Beyşehir Dilayla mevkiinde bulunan Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Beyşehir İzcilik Kampı ve Dinlenme Tesisleri çevresinde yapılmaya başlanılan kazı öncesinde bölgede geniş çaplı güvenlik şeridi oluşturdu. Arazide gömülü silah olabileceği şüphesiyle saat 16.00 sularında başlatılan kazı çalışmaları Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz'un nezaretinde yürütülüyor. Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sami Beydilli'nin de katıldığı kazı çalışmaları sırasında bölgeye kimse yaklaştırılmıyor. Şu ana kadar herhangi bir bulguya rastlanılmadığı öğrenilen kazı çalışmaları halen devam ediyor.

Gündem Haberleri