Kılıçdaroğlu, TESEV toplantılarına katılmış

Soros'un desteklediği TESEV'in üyesi olduğu ortaya çıkmasının ardından yaptığı açıklamada, bunu doğrulayan ancak toplantılarına katılmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu'nun, 2 kez toplantılara katıldığı ortaya çıktı.

Soros'un desteklediği TESEV'in üyesi olduğu ortaya çıkan faaliyetlerine katılmadığını söyleyen KIlıçdaroğlu'nun, bu sözlerinin aksine 2 kez TESEV'in faaliyetlerine katıldığı ileri sürüldü.

 
Söz konusu iddiayı köşesinde köşesine taşıyan Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi oldu. Selvi bugünkü yazısında "Can Paker'le Kemal Bey'in TESEV üyeliğini konuştum. Kemal Bey'in TESEV'le ilgili bir çalışmasını pek hatırlamadı. Ben de farklı bir bilgi vardı; Kemal Kılıçdaroğlu'nun TESEV'in ekonomiyle ilgili iki atölye çalışmasını katıldığı, aktif bir tartışmacı olarak yer aldığı şeklinde." ifadesine yer verdi.
 
TOPLANTILARINA 'KATILMADIM' DEMİŞTİ!
 
Nazlı Ilıcak, Nagehan Alçı, Altan Öymen ve Enver Aysever'in hazırlayıp sunduğu programda konuşan Enver Aysever, pazar gününden beri Türkiye'nin tartıştığı konu hakkında Kılıçdaroğlu'yla konuştuğunu belirterek, "Sayın Kılıçdaroğlu ile konuştum. Kendisi TESEV'e Nejat Eczacıbaşı'nın isteği üzerine üye olduğunu ancak çalışmalarına zaman yokluğu yüzünden katılamadığını söyledi." demişti.
 
Kılıçdaroğlu'nun toplantılara katılmadığını iddia etmesine karşılık, Yeni Şafak yazarı Selvi'nin, elinde KIlıçdaroğlu'nun toplantılara katıldığını gösteren bilgiler olduğunu söylemesi, yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek gibi görünüyor.
 
ROTAHABER 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Perde Arkası Haberleri