Miami Heat NBA Play-off’ları Philadelphia 76ers Serisinde 2-0 Yaptı

NBA Play-off’larının Doğu Konferansı Yarı Finallerinde Miami Heat (1) evinde Philadelphia 76ers’ı (4) 119-103 yenerek seride 2-0 öne geçti.

Mehmet Y. Ulutaş / Miami / Habername.com

Miami Heat takımı maç boyunca oyun ve skor üstünlüğünü elinden bırakmadı. Yıldız pivot Bam Adebayo, play-off’ların takımı adına sayı makinası Jimmy Butler, NBA’de yılın 6. Adamı seçilen Tyler Herro ve sakatlığını tamamen atlatıp playoff’lara fırtına gibi giren Victor Oladipo Miami Heat'i bu maçta da sırtladılar.

Philadelphia 76ers ise serinin ikinci maçında da süper yıldızı Joel Embiid’in yokluğunu aradı. Tyrese Maxey’in 34 sayılık müthiş performansı da yeterli olmadı.

Müsabakada iki milli oyuncumu Ömer Faruk Yurtseven (Miami Heat) ve Furkan Korkmaz (Philadelphia 76ers) birbirlerine rakip oldular. Ömer Faruk Yurtseven 1:21 dakika süre alıp 2 sayı kaydederken, Furkan Korkmaz 18:15 dakika süre alıp 8 sayı/6 ribaunt kaydetti.

Miami Heat - Philadelphia 76ers Doğu Konferansı Yarı Finalleri serisinin üçüncü karşılaşması TSİ 6 Mayıs Cumartesi sabahı 2:00’da Philadelphia’da oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

NBA Haberleri