Musiad USA NH ve MA Temsicilerinden Seri Ziyaretler

2 Şubatta yapılan Müsiad Olağan Kongresinde Massachusetts ve New Hampshire Temsilcilikllerine seçilen Kemal Bozkurt ve Muzaffer Yaslı Boston'da Baskonsolusluk ve THY'na nezaket ziyareti gerçekleştirdiler

E. Mucteba Kerim habername.com Boston

2 Şubatta yapılan Müsiad USA Olağan Kongresinde Müsiad Massachusetts Eyaleti temsilciliğine seçilen Kemal Bozkurt ve Müsiad New Hampshire Eyaleti Temsilciliginee seçilen Muzaffer Yaslı Boston'da Türkiye Cumhuriyeti Boston Baskonsolusu Ceylan Özen Erişen ve THY Boston Genel Müdürü Yasin Kapancı'ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Bozkurt ve Yas 5 ay önce göreve başlayan Boston Başkonsolosu Ceylan Özen Erişen'e tekrar hayırlı olsun dileklerini iletip, kendilerinin New England eyaletlerinde (Massachusetts, New Hampshire, Maine, Vermont, Rhode Island) gönüllü Ticaret Ateşeleri olduklarını belirttiler.

Başkonsolos Ceylan Özen Erişen'de Bzokurt ve Yaslı'nin ziyaretlerinden memnuniyetini dile getirerek hem görev alanındaki eyaletlerle ilgili kendilerine ticari konularda bilgi verdi, hemde yakın zamanda ABD'nin en kuzeyindeki eyaletlerden biri olan Maine eyaletine gerçekleştirdiği ziyareti anlattı.

Boston Konsolosu Kemal Yüksektepe'nin de hazır bulunduğu ve yaklaşık bir saat süren görüşme sonunda Bozkurt ve Yaslı Başkonsolos Erişen'e Diriliş Ertuğrul hediye setini takdim ettiler.

 

Bozkurt ve Yaslı daha sonra Türk Hava Yolları Boston Genel Müdürü Yasin Kapancı'yi ziyaret ettiler. Bir ay önce Boston'da göreve başlayan Kapancı'da ziyaretten memnuniyetini dile getirirken, görev süresi boyunca en büyük hedefinin haftada 5 olan sefer sayısını günde ikiye çıkarmak olduğunu belirtti.

Bozkurt ve Yaslı'da Kapancı'ya Müsiad Amerika olarak milli gururumuz Türk Hava Yollarına her türlü desteği vereceklerini belirtirken tekrar görevinin hayırlı olmasını dilediler.

Ziyaret sonunda Bozkurt ve Yaslı Yasin Kapancı'ya saat hediye ettiler.


 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri