O’NUN HASRETLİĞİNDE KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Özel Maltepe Gökyüzü Eğitim Kurumları Duygu Eğitim Merkezi, Fahr-i Kainat Efendimizin dünyaya gelişlerinin 1441. yılını kutlamak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir program hazırladı.

Özel Maltepe Gökyüzü Eğitim Kurumları Duygu Eğitim Merkezi, Fahr-i Kainat Efendimizin dünyaya gelişlerinin 1441. yılını kutlamak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir program hazırladı. 19 Nisan 2014 Cumartesi günü Gökyüzü Koleji konferans salonunda düzenlenen programa katılım yoğun oldu.

Programda en çok ilgiyi Kur'an-ı Kerim tilaveti, öğrencilerin hazırladığı ilahi korosu ve şiirler gördü. Sunum davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

Gökyüzü Koleji Kurucu Genel Müdürü Dr. Hüseyin Emin Öztürk, konuşmasında, Efendimize duyulan özlemle ilgili okuduğu şiir, dinleyenleri duygulandırdı.

Programın ikinci bölümü şair ve yazar Ahmet Efe’nin “O’nun Hasretliğinde Kutlu Doğum” ana temasını içeren doyumsuz sohbeti ile ayrı bir anlam kazandı. Ayrıca Marmara Salonunda açılan “Kutsal Emanetler Görselleri Sergisi” ve Hattat Hasan Bıyıklıoğlu’nun  “Hat Sergisi” büyük ilgi gördü.

Gökyüzü Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yazar Dr. Hüseyin Emin ÖZTÜRK, programa konuşmacı olarak katılan Ahmet EFE ve etkinliğe ilgi gösteren konuklara teşekkür etti. Günün anlamına uygun olarak programa katılan konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri