Rıdvan hangi gazeteye transfer oldu?

Milliyet gazetesinin spor yazarı Rıdvan Dilmen, hangi gazete ile anlaştı? İşte spor basınındaki son gelişme!

İsmi telekulak skandalına da karışan Milliyet gazetesi spor yazarı Rıdvan Dilmen, hangi gazeteye transfer oluyor?

HANGİ GAZETEYE GEÇTİ

Nilay Yılmaz'ın Rıdvan ile ilişkisi nedeniyle gazetedeki işine son verildiği iddiaları üzerine "bu olayda gerekçe ben isem, Milliyet'ten istifa ederim" diyen Rıdvan'ın dün Sabah gazetesiyle el sıkıştığı öğrenildi.

 

Dilmen yaptığı açıklamada Milliyet'ten ayrılma sürecini ve beraber ayrıldığı isimleri açıkladı. Medyatava'ya yazılı açıklama yapan Dilmen şunları anlattı:

MİLLİYET'TEN NEDEN AYRILDI?

Milliyet'ten ayrılma sebebim daha çok ekonomik. Yazılanlar çizilenler hakkında konuşmak istemiyorum.. Sadece ben değil, spor servisinden Bilgin Gökberk, Ankara Bürodan Necmi Kepçetutan, Nilay Yılmaz da Milliyet'ten ayrıldı. Milliyet'te geçirdiğim sekiz yıl için herkese çok teşekkür ederim.

SABAH'LA 5 YILLIK ANLAŞMA

1 Ağustos'a kadar Milliyet'teki yazılarım devam edecek.. 1 Ağustos itibarıyla Sabah Gazetesi'nde ilk yazım yayınlanacak, sözleşmemi Sabah Gazetesi ile 5 yıllık yaptım. Umarım uzun yıllar yola devam ederiz..

SEVGİLİSİ TELEKULAĞA TAKILDI

Hatırlancağı gibi geçtiğimiz aylarda Rıdvan Dilmen, yasak aşk yaşadığı sevgilisi Spor Yazarı Nilay Yılmaz'ı, eşi Ayşe Nur Dilmen'i ile yakın arkadaşı Tanju Çolak'ı telekulak çetesine dinlettiği için gözaltına alınmıştı.

Rıdvan Dilmen'in yasak aşkı da bu dinleme olayıyla birlikte ortaya çıktı. Serbest kaldıktan sonra olayın iç yüzünü anlatan Dilmen, bu tür iddiaların dedikodudan ibaret olduğunu açıklamıştı.

gazeteciler.com

Medyanaliz Haberleri