Sadri Şener 'İyi paraya herkesi Satarız'

Trabzonspor Kulubü Başkanı Sadri Şener, Gökhan Ünal'ın transferi ile ilgili "İyi para verdikten sona herkesi satarız." dedi.

rabzonspor'un bugün sabah yapılan antrenmanını izleyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gazetecilerle antrenman sırasında sohbet etti. Transferlerle alakalı basın mensuplarına açıklama yapan Şener, "İyi para verdikten sonra herkesi satarız. Şuanda kesinlikle gündemimizde Gökhan-Semih takası gibi bir konu söz konusu değil. Gökhan'ın transferiyle ilgili hiçbir kulüple temasta değiliz. Galatasaray, Fenerbahçe ve Kayserispor'un ilgilendiğini duyduk. Kendisi şuanda bizim futbolcumuz ve bizimle birlikte antrenmana çıkıyor. Gazetelerde benim Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile görüştüğüm yazılmış. Ben en son Aziz Yıldırım ile Kulüpler Birliği Toplantısı'nda görüştüm. Yani Semih-Gökhan takası gibi bir şey gündemde değil." diye konuştu.

"FATİH'İ EN KÖTÜ SEZON SONU ÜCRETSİZ ALIRIZ"

Kameralara konuşmayıp sohbet etmek istediğini söyleyen Başkan Şener, paralarını dikkatli harcamaya çalıştıklarını ifade etti. Zenit kulübü ile pazarlık yaptıklarını belirten Şener, " Zenit kulübü bizden 2 milyon Euro talep etti. Fatih ve menajeri bize 'Siz şuanda bu işe karışmayın. Biz kendimiz transferi sonlandırmaya çalışacağız.' dediler. Eğer alamazsak sezon sonunda zaten serbest kalacak. Fatih Tekke ile bir ön sözleşme imzalarız. Sezon sonunda takımımıza katarız." şeklinde açıklamalarda bulundu.

"YABANCI FORVET ALACAĞIZ"-

Trabzonspor takımına bir yabancı oyuncu alacaklarını söyleyen Şener, kendi ülkesinde milli olan bir yabancı forvet oyuncusunu alacaklarını, görüşmelerin devam ettiğini ancak yabancı kontenjanlarının dolu olduğu için kontenjanı boşaltmaları gerektiğini söyledi.

Bordo-mavili ekip bu gün sabah yaptığı idmanla ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyor. Antalya'nın Serik ilçesine bağlı turizm beldesi Belek'te Gloria Golf Otel'in tesislerinde antrenmanlarına devam eden Karadeniz temsilcisi ısınma hareketleri ve düz koşu ile başladığı idmanda daha sonra kondisyon çalışmaları yaptı. Antalya'dan Trabzonspor Futbol Okulu ve Tranzonlularspor okulundan gelen minik futbolcular idman öncesi Trabzonsporlu futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Öte yandan hafif sakatlıkları bulunan Cale, Gabric, Gökhan ve Silva takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. İdmana geç gelecek olan Colman ve Alanzinho'nun da bugün akşam yapılacak olan idmana katılması bekleniyor.

Sporname Haberleri