Sedat Peker'den iddialı Erdoğan yorumu

Cezaevinden kısa bir süre önce çıkan Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında konuştu.

Vahdet gazetesine konuşan Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Erdoğan için, "do­ğuş­tan şans­lı, Yü­ce Al­lah yü­rü ya ku­lum de­miş, rüz­gar ne­re­den eser­se es­sin tüm rüz­gar­lar onun yel­ke­ni­ne gi­di­yor" sözleriyle değerlendirdi.

İŞTE RÖPORTAJIN İLGİLİ BÖLÜMÜ;

CUM­HUR­BAŞ­KA­NI ER­DO­ĞA­N İLE İL­Gİ­Lİ DÜ­ŞÜN­CE­LE­Rİ­NİZ NE­LER?

Ba­zı in­san­lar var­dır top­lum için­de on­lar­la il­gi­li şun­la­rı du­ya­rız; 'do­ğuş­tan şans­lı', 'Yü­ce Al­lah yü­rü ya ku­lum de­miş', 'rüz­gar ne­re­den eser­se es­sin tüm rüz­gar­lar onun yel­ke­ni­ne gi­di­yor' gi­bi halk de­yiş­le­ri­nin ta­ma­mı Sa­yın Cum­hur­baş­ka­nı­mız Er­do­ğa­n'­a uy­mak­ta­dır. Bü­tün her­kes gü­cü­nü kay­bet­ti­ği­ni dü­şü­nür­ken ulus­la­ra­ra­sı den­ge­ler­de­ki biz­le il­gi­si ol­ma­yan mu­ci­ze­vi de­ği­şik­lik­ler ken­di­si­nin tek­rar­dan önü­nü açıp güç­len­me­si­ni sağ­la­mak­ta­dır. Rus­ya­'nın Kı­rı­m'­ı iş­gal et­me­si, pet­rol fi­yat­la­rı­nın düş­me­si ve bu ge­liş­me­le­rin ne­ti­ce­sin­de or­ta­ya çı­kan bir çok şey... Sa­yın Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zı se­ven­le­rin­ de sev­me­yen­le­rin­ de ka­bul et­ti­ği tek ger­çek ül­ke­mi­zin ilk Cum­hur­baş­ka­nı Ata­tür­k'­ten son­ra tarihte yer ala­cak ve unu­tul­ma­ya­cak bir li­der ol­du­ğu­dur.

MEV­CUT AK PAR­Tİ İK­Tİ­DA­RI­NA BA­KI­ŞI­NIZ NA­SIL? BA­ŞA­RI­LI BU­LU­YOR MU­SU­NUZ?

Şah­sı­mın ba­şa­rı­lı bu­lup bul­ma­ma­sı­nın hiç bir öne­mi yok. Çün­kü ha­li ha­zır­da Türk Mil­le­ti­'nin ya­rı­sın­dan ço­ğu za­ten ba­şa­rı­lı bu­lu­yor. Her za­man ne de­riz en doğ­ru­su­nu mil­let bi­lir. AK Par­ti ik­ti­da­rı­nın yap­tı­ğı en bü­yük hiz­met mil­le­ti­mi­zin ve in­san­la­rı­mı­zın tek­rar­dan bü­yük ha­yal­ler kur­ma­sı­nı sağ­la­mış ol­ma-sı­dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Perde Arkası Haberleri