Şenol Güneş, Trabzon'u yenemiyor!

Şenol Güneş, Trabzonspor’a karşı şanssızlığını yine bozamadı.

Şenol Güneş teknik direktörlük kariyeri boyunca Trabzonspor’a karşı 11 kez görev yaptı. Şenol Güneş bu maçlarda sadece 1 kez kazandı. 1990-91 sezonunda Boluspor ile Trabzonspor’u 2-0 yenen Güneş diğer 10 maçta 7 kez beraberlik aldı ve 3 kez kaybetti.

BURSASPOR BÜYÜK MAÇLARI KAZANAMIYOR

 

Bursaspor Süper Lig’in son 2 sezonunda büyük maç kazanamadı. Hem bu sezon hem de geçen sezon Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında 3 beraberlik 5 yenilgi alan Bursaspor en son 2012-13 sezonunda Beşiktaş’ı evinde 3-0 yenmişti.

CARDOZO'NUN SUSKUNLUĞU...

Trabzonspor’un bu sezon en golcü oyuncusu Oscar Cardozo son 6 haftada gol atmayı başaramadı. Son 6 haftada 1 maçı cezası nedeniyle oynayamayan Cardozo diğer 5 maçta 7 kez kaleye şut çekti ancak gol bulamadı. Cardozo en son 25.haftada Akhisar Belediyespor’a gol atmıştı.

ÖZER LİGDE 6 GOL ATTI

Özer Hurmacı bu sezon Süper Lig’de oynadığı 22 lig maçında 6 gol attı. Özer bu sezon 6 golünün 5 tanesini iç sahada atarken tek deplasman golünü de Bursaspor’a karşı atmıştı. Özer 2012-13 sezonunda Kasımpaşa formasıyla yine 6 gol atmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sporname Haberleri