Süper Lig'de sonuçlar - Puan durumu

Süper Lig'de ilk hafta maçları geride kalırken, Fenerbahçe, 3 puan ve averajla liderlik koltuğuna oturdu.

Haftanın son maçlarında geçen sezonun şampiyonu Bursaspor, ligin yeni ekibi Konyaspor karşısında üstün oynadığı karşılaşmadan Sercan'ın attığı golle 1-0 galip ayrılmayı başardı.

Diğer karşılaşmada ise Kayserispor, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u, Cangele ve Santana'nın golleriyle 2-0 mağlup etti.

16 golün atıldığı 1. hafta maçlarında 4 maçı ev sahibi, 3 maçı deplasman takımları kazanırken, 2 mücadele de beraberlikle sona erdi. Haftanın en farklı galibiyetini sahasında cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta Fenerbahçe elde etti. Sarı-lacivertliler, Medical Park Antalyaspor'u 4-0 yendi.

Ligin yeni ekiplerinden Kardemir Karabükspor ilk maçında 3 puanla tanışırken, diğer takımlar Konyaspor ve Bucaspor ise haftayı puansız tamamladı.

Oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan Trabzonspor ise başkent deplasmanında Ankaragücü'nü Teofilo'nun 2 golüyle mağlup etti ve lige 3 puanla ''merhaba'' dedi.

''Dört büyükler'' içinde sadece Galatasaray, Sivasspor ile deplasmanda yaptığı maçtan eli boş döndü. Sarı-kırmızılılar kötü bir futbol ortaya koyduğu maçta, 1-0 öne geçmesine karşın, sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

Ligde haftanın sonuçları, 2. haftanın programı ve puan durumu ise şöyle:

-HAFTANIN SONUÇLARI-

Gaziantepspor-Kasımpaşa: 0-0
Sivasspor-Galatasaray: 2-1
Bucaspor-Beşiktaş: 0-1
Eskişehirspor-Gençlerbirliği: 0-0
Ankaragücü-Trabzonspor: 0-2
Kardemir Karabükspor-Manisaspor: 2-1
Fenerbahçe-Medical Park Antalyaspor: 4-0
İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Kayserispor: 0-2
Bursaspor-Konyaspor: 1-0
-2. HAFTANIN PROGRAMI-

Konyaspor-Eskişehirspor, Kayserispor-Kardemir Karabükspor, Medical Park Antalyaspor-Sivasspor, Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gençlerbirliği-Gaziantepspor, Galatasaray-Bursaspor, Manisaspor-Ankaragücü, Kasımpaşa-Bucaspor, Trabzonspor-Fenerbahçe.

Sporname Haberleri