Süper Lig'in En İyi kadrosu

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının bitmesi sonrasında taraftarlar en iyi takımı belirledi. Geniş katılımlı oylamada futbolseverler kendilerine göre en başarılı oyuncuları seçerek rüya 11'ini kurdu.

 

En Çok Konuşulan Futbolcu Burak Yılmaz Ozldu

Interpress'in araştırmasına göre 2012 yılında en çok konuşulan sporcu 15 bin 106 haberle Burak Yılmaz oldu. Ligin ilk yarısının gol kralı Yılmaz'ı takip eden isim Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Alex de Souza.



2012 yılının en popüler sporcu listesi açıklandı. Medya takip ajansı Interpress'in yaptığı araştırmaya göre bu yıl en çok konuşulan sporcu Burak Yılmaz oldu. Yıldız futbolcu, bu süre boyunca 15 bin 106 habere konu oldu. Burak'ın bu kadar çok konuşulmasının sebebi, geçen sezonu Trabzonspor formasıyla gol kralı olarak tamamlaması, ardından Galatasaray'a transferi ve Şampiyonlar Ligi'nde attığı 6 golle tarihe geçmesiydi. Sarı-Kırmızılı futbolcuyu 14 bin 697 haberle Alex izledi. Brezilyalı yıldız da Fenerbahçe'den gönderilmesiyle gündeme gelmişti.
 
Fatih Terim de zirvede Felipe Melo 12 bin 969 haberle üçüncü, Manuel Fernandes 10 bin 102 haberle dördüncü, Hugo Almeida 9 bin 360 haberle beşinci sırada yer aldı. Fatih Terim de 25 bin 102 haberle teknik direktörler arasında zirveye çıktı. Onu Aykut Kocaman 21 bin 16 haberle izledi.
 
İŞTE 0 KADRO
 
Teknik direktör - Mehmet Özdilek

Onur Recep Kıvrak

Roberto Hilbert

Semih Kaya

Tomas Sivok

Hasan Ali Kaldırım

Dirk Kuyt

Manuel Fernandes

Selçuk İnan

Olcay Şahan

Moussa Sow

Burak Yılmaz
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sporname Haberleri