Takdir toplayan hareket! Makinist raylar üzerinde namaz kılan adamı bekledi

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yol kenarına park eden minibüs sürücüsü, tramvay hattının kenarında namaz kılmaya başladı. Bu sırada sefer yapan tramvay makinisti, onlarca yolcusuyla hat üzerinde durdu, namazın tamamlanmasını bekledi.

Karşıyaka’da seferlerine bir süre önce başlayan tramvay hattında yaşanan olay, sosyal medyaya damga vurdu. Minibüs sürücüsü, namaz vaktini kaçırmamak için Yalı caddesi üzerinde aracını park ettikten sonra, yol kenarındaki tramvay hattında namaz kılmaya başladı. Bu sırada seferini yapan tramvay makinisti, namaz kılan kişiyi fark ettikten sonra durdu ve onlarca yolcusuyla namazın bitmesini bekledi.

MAKİNİSTE TEŞEKKÜR ETTİ

Bu anlar, bu sırada balkonda bulunun vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, namazını tamamlayan kişinin hızla ayağa kalkıp eliyle tramvayı kullanan makiniste ve içerisindeki yolculara teşekkür ettiği de görüldü.

VATANDAŞLAR DA TAKDİR ETTİ

Görüntülere göre, sürücü minibüsüyle yoluna devam etti. Tramvay da seferini tamamlamak üzere hareket etti. Tramvay makinistinin davranışını kayıt sırasında takdir eden vatandaşlar, bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri