TGB'liler, Ankaragücü taraftarını bıçakladı

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi bir grup, kendilerine sataştığını düşündükleri bir Ankaragücü taraftarını dövdükten sonra bacağından bıçakladı.

Akşam saatlerinde, Ankara Kızılay'daki Yüksel Caddesi'nde meydana gelen olayda; iddialara göre, Yüksel Caddesi'nde toplanan TGB üyesi bir grup, Balyoz davasında yaşanan tutuklamaları protesto edip, bildiri dağıtmaya başladı.
Bu sırada, Yüksel Caddesi'nden geçen Ankaragücü taraftar grubu, TGB'lilerin protesto tezahüratlarına karşı tezahürat yaptı. Ankaragücü taraftarları bir süre sonra buradan ayrıldı.
Ankaragücü taraftarlarından birinin gruptan ayrıldığını gören TGB'liler, Karanfil Sokak'ta yakaladıkları taraftarı dövdüler. Bununla da yetinmeyen TGB'liler, Yüksel Caddesi'nde Özgürlük Heykeli'nin önüne getirdikleri ve kimliği henüz belirlenemeyen Ankaragücü taraftarı genci bacağından bıçakladılar.

Olay yerine yakın bir yerde bulunan sivil polisler tarafından öfkeli protestocuların elinden kurtarılan genç taraftar, yakındaki bir kafeye götürüldü. Sivil polisler telsizleriyle olay yerine takviye ekip istedi. Bunun üzerine, Yüksel Caddesi'ne çok sayıda resmi ve sivil ekibin yanı sıra Çevik Kuvvet ekibi de sevk edildi.

Bu sırada olay yerine çağrılan 112 Hızır Acil sağlık ekibi, polislerin kontrolünde yaralı gence ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı genç, kafenin içinde yapılan ilk müdahalenin ardından, yaklaşık 50 kişilik Çevik Kuvvet ekiplerinin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında oturak sedyeyle ambulansa götürüldü.
Yaralı genç, Ankara Hastanesi Acil Servisi'ne götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yüksel Caddesi'ndeki MOBESE kameralarının incelenmesinden sonra, olayın aydınlatılması bekleniyor.
Cihan

Gündem Haberleri