Trabzonspor'da Jaja şoku

Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, bileğinden sakatlanan Brezilyalı oyuncu Jaja, kadroya alınmadı.

Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenman sonrası Türk Hava Yollarına (THY) ait özel uçak ile saat 14.30'da Kayseri'ye gitti. Bordo-mavili kafilede 18 futbolcu yer alırken, teknik direktör Şenol Güneş, antrenmanda bileğinden sakatlanan Brezilyalı oyuncu Jaja'yı Kayseri'ye götürmedi. Tedavisi süren Jaja'nın bu nedenle kadroya alınmadığı belirtildi. Tedavisine devam edilen Glowacki de Brezilyalı futbolcuyla birlikte maç kadrosuna dahil edilmedi.

Tamamen iyileşen Engin Baytar ise takımla birlikte Kayseri'ye giderken, bir önceki maçta kadroya giren genç oyuncu Hüseyin'in yerine ise Mert Ege kadroya alındı.

Bordo-mavili takımın Kayserispor maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
İbrahima Yattara, Selçuk İnan, Umut Bulut, Egemen Korkmaz, Ferhat Öztorun, Tolga Zengin, Teofilo Gutierrez, Alanzinho, Ceyhun Gülselam, Engin Baytar, Giray Kaçar, Onur Kıvrak, Serkan Balcı, Gustavo Colman, Burak Yılmaz, Barış Ataş, Hrvoje Cale ve Mert Ege Özeren.

Sporname Haberleri