Trabzonspor'lu Janko: "Beni alın!"

Marc Janko, “Celtic gelip de gollerini sıralayacak bir forvet arıyorsa ben hazırım. Onlarla yaptığımız maçta iyi oynayamadım ama buna aldanmasınlar o gün hastaydım” dedi

 

Trabzonspor’un Avusturyalı futbolcusu Marc Janko, İskoç ekibi Celtic’e ‘Beni alın’ diye yakardı. Bordo mavili ekibin önceki gün Celtic ile oynadığı hazırlık karşılaşmasından sonra İskoç basınına ilginç ve iddialı açıklamalarda bulunan oyuncu yeşil beyazlılar için gollerini atmaya hazır olduğunu söyledi.   

Janko, “Eğer Celtic gelip de gollerini sıralayacak bir forvet arıyorsa, onlara benim o formayı giymek üzere İskoçya’ya gelmeye hazır olduğumu söyleyin” dedi.

Yeşil beyazlı ekibin geçmişte de Avusturyalı oyuncuyu transfer etmek istediği, ancak Red Bull Salzburg ve Twente zamanlarında yaşanan bu girişimlerin sonuçlanmadığı belirtildi. “Eğer Celtic ile tekrar oturup konuşma fırsatına sahip olsaydım bu gerçekten ilgimi çekerdi” diyen Janko, İskoç idarecilerin kendisini Celtic maçındaki performansı ile değerlendirmemelerini de istedi.

30 yaşındaki forvet, “Celtic’in kendilerine karşı oynadığım maçtaki performansımdan etkilendiklerini düşünmüyorum. Gerçekten korkunçtu! Ancak buna aldanmasınlar bir haftadır hastaydım ve nerdeyse hiç enerjim yoktu” diye konuştu.   

Janko şöyle devam etti: “Türkiye’de şu ana kadar berbat bir periyot geçirdim. Neden böylesine kötü oldu ben de bilemiyorum. Trabzonspor’a oynamaya gelmiştim ancak şimdi bu çok zor ve beni alt üst eden bir zamana dönüştü.”  

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sporname Haberleri