Tuzla Belediyesi yapılmayanı yaptı

Tuzla Belediyesi'nden bir ilk. Başkan Şadi Yazıcı sahili temizledi ve halka modern plaj kazandırdı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı 30 yıldır kimsenin yapamadığını yaptı. Yanlız Tuzla değil Anadolu yakası halkına bir plaj kazandırdı. Yıllardır işgal edilen Mercan sahili işgal edilmişti.

Bundan 3 ay önce alınan bir meclis kararı ile işgal edilen yerler yıkılarak yerle bir edildi. Site ve villa sahipleri tarafından istinat duvarları ile çevrilmiş hazine arazileri artık halka açıldı ve cesaretli Başkan bununla da yetinmeyerek 12 kamyon plaj kumu döktürürek modern bir pilaj inşaatına başladı.

Plaj henüz tamamlanmadan Tuzla ve civar ilçelerden gelen vatandaşlar hafta içi olmasına rağmen plaj dolup taşıyor, soyunma kabinleri ve duş yerleri tamamlanmamasına rağmen vatandaş yapılan hizmetten memnun. Tamamen bittiğinde ise yaklaşık bin şezlonk ve şemsiye koyulacak yaklaşık 30 soyunma kabini ve duş alanları yapılacak.

Cankurtaran kulesi ve ayrıca bir tekne boğulmalara karşı plaj da dolaşacak. Hizmetlerin bununla da sınırlı olmayacağını sözlerine ekleyen başkan Yazıcı, işgalden kurtarılan alanlara spor kompleksleri yürüyüş parkurları restorantlar yapılacağını ve ayrıca plajı da genişleteceklerini söyledi

İstanbul Haberleri