Ümit Aktan, Cezmi Koç'un Misafiriydi

Yılların spor spikeri ve Kanal A'da yayınlanan Haydi Maça'nın yapımcısı Ümit Aktan, Cezmi Koç'un özel misafiriydi.

Kanal A Televizyonu’nda Haydi Maça, TGRT Haber’de ise Başlama Vuruşu programlarının sunucusu, spor yazarı Ümit Aktan ile Moralhaber.net'in yayın yönetmeni Emrah İliç, Cezmi Koç'un özel misafiriydi.

Programında yazarımız Cezmi Koç'un yazısına yer veren ve haber sitemizi özel övgüler sunan Ümit Aktan ile Emrak İliç, Cezmi Koç'un özel misafiri olarak, sitemizin Başyazarı Recep Koçak'ın Deniz Feneri Derneği'ndeki makamında ziyaret etti.

Ümit Aktan, sitemizi yakında takip ettiğini ve kendisinin de katkıları olmasını istediğini belirtti. Yazarımız Cezmi Koç'un, sitemiz için bir röportaj sözüne de olumlu cevap veren Ümit Aktan, Deniz Feneri yetkilileriyle samimi bir sohbette bulundu.

Derneğin lojistik merkezini de gezen Aktan, yardım işinin zorluklarına dikkat çekerek, “Ne kadar yardım yapsanız daha fazlasını isteyen bir aile grubu vardır. Yardıma uygun görmediğiniz aileler içinde de aleyhinize konuşacaklar çıkacaktır. Yaptığınız iş gereği memnuniyetsiz bir kitle hep var olacaktır. Ona göre, sabır ve kararlılığınızdan bir şey yitirmeden yolunuza devam etmelisiniz” dedi.

Yaşam Haberleri