Tanıtım Festivali

Meltem KAVAK

Kıymetli bir projenin taşlanıp siz değerli okullarımıza sunmanın heyecanı ile karşı karşıyayız.

2020 yılında başlanan ve 2021 yılında kadar hassas şekilde hazırlanan eserimizin taktimini yapacağım.

Bu kıymetli eserimiz  “Bir Şehit Bir Öylü  Bir  Şiir” ismiyle siz değerli okuyucularımıza sunulacaktır. Hemen hemen 1,5 sene gibi bir sürede inceleyip sık dokunarak hazırlandı. Öğlen vaktiydi bir telefondaki telefondaki ses 22. Dönem AK Parti Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu hocamdı. Bu önem arz eden proje hakkında bilgilendirme yaptı. Üzerinde  gezindiğimiz toprakların her bir karışında onların hakkı olduğu bizim de onlara çok şey borçlu olduğumuzu benim de bu borcu bir nebze olsun vermem gerektiğini söyledi.

Bu değerli projeyi kabul etmem ile  büyük bir yolculuğa çıkmıştım. Bu yolculukta Şehidim Şehit yakınım ve ben vardım. Bazı anlar oluyordu ki bu göreve iade etmeyi düşünüyordum. Şehidimin zorlu geçen anılarını kalemi almanın ne kadar zor olduğunu dile getirmeden edemeyeceğim. Onların haklarının asla ve asla  ödenmeyeceğim de söylemeliyim. Bu yaşıma kadar aldığım kararlar adına en değerli çalışmam diyebilirim.

Bu kıymetli projede 53 Şair  yazarımız 63 şehidimizin öyküsünü kaleme almıştır.

Eserimiz 3. Uluslararası Isparta Şarkikaraağaç Sosyal  Sorumluluk  Kültür Sanat  festivali Belceğiz köyünde 07:08 2021 saat: 13 gerçekleşecek tören ile Türk halkına takdim edilecektir.

Emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.  Yozgat Şehidim Şehit Piyade  Onbaşı  Erhan Ülkü nezdinde tüm şehitlerimize rahmet diler bizleri de şefaatlerine almaları için dua ederim.

Meltem KAVAK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.