Fatih KAPLANDERE

Fatih KAPLANDERE

ALLAH CC. BİR KULU SEVDİMİ…

Allah bir kulunu sevdimi
onun gören gözü, işiten kulağı, tutan eli, yürüyen ayağı olur. Bu kul Allah'tan
bir şey dilese dileği kabul edilir. Allah'a sığındığında da Allah onu korur.
Allah, velîsine düşman olan kimselere harb ilân eder.

Allah, bir kulu sevdiğinde,
o kulu meleklere de insanlara da sevdirir. Bir kula buğzedince de meleklere ve
insanlara da o kula karşı buğzettirir.

İstanbul mitingini izledikten sonra aklıma bu hadis-i şerifler geldi.

Milletin bu coşkusu, bana görmedim ama rahmetli Menderes’in seçim mitinglerini getirdi aklıma. Herhalde en az bu kadar kalabalık ve coşkulu idi.

Rahmetli Özal’ın mitinglerini hatırlıyorum bu kadar kalabalık olmasa da en az bu mitingler kadar kalabalıktı ve coşkuluydu.

Birde diğer partilerin mitinglerini izliyorum, bu kadar seçmeni toplamayı bırakın bazılarının ki çok cılız kalıyor ya da bölgesel kalabalıklar toplayabiliyorlar.

Ancak AKP mitinglerine baktığımız da bırakın kendi seçmenini başka partilerin seçmenini de mitinglerine çekmeyi başarabiliyor. Zaten kendi seçmeni meydanları doldurmaya yetiyor, artıyor, taşıyor…

Türkiye de şu an da yürütülen Kara propagandanın halk nezdinde de hiçbir ehemmiyeti olmadığını, karşılık bulmadığını Pazar günü yapılan İstanbul mitingi gösterdi.

Dış destekli, yandaş medya ve taşeron işbirlikçilerinin yanında birde kendinizin gözetip, kollayıp destek verdiğiniz, önünü açtığınız kardeş sandığınız, yanınıza alıp özelinizi paylaştığınız grup ta kalkıp onlarla, diğerleri ile, vatanınıza ihanet edenlerle beraber hareket etmesi bu işin küresel emperyalist güçlerle bir bağımsızlık savaşı olduğunu açık ve net olarak gösteriyor.

Dünya küresel bir değişimin eşiğinde olduğunun sinyalini veriyor. Artık dünyada ekonomik savaşların olduğu, ülkelerin bu savaşlar içinde ekonomik egemenliklerini ilan etme yarışı yaptıklarını gözlüyoruz.

Türkiye lider ülke olması hasebiyle en çok, en şiddetli ve en acımasız savaşın yapılacağı ülkedir. Bu yüzden kullanılan argümanlar, taşeron yapılar, muhafazakâr gruplar kullanıcıları açısından önem arz etmiyor.

 Bu yüzden ülkenin geleceği onlar için önemli değil. Ya da kaybedilen, harcanan kişiler önemli değil. Önemli olan küresel sermayenin kaybetmemesi ve istediğinin olmasıdır.

Ancak Allah cc. bir kulunu sevdimi o kulunu meleklere ve insanlara sevdirir. Ve onu korur(Başbakanın atlattığı onlarca suikast).

Bu millet bu insanları seviyor ve destek veriyor bizde bu sevgiyi İstanbul mitinginde hayretlerle izledik. Muazzam iki milyon kişi Başbakanın yanında olduğunu haykırdı. Türkiye bu haykırışa alkış tuttu ve destekledi.

Öyle gösteriyor ki otuz Mart seçimlerinin galibi şimdiden belli oldu Ak parti ezici bir çoğunlukla belediye başkanlıklarının birçoğunu alacağını gösterdi.

 Sürprizlere şimdiden hazır olun…

Vesselam. Kalın sağlıcakla… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum