Raif MEDETOĞLU

Raif MEDETOĞLU

BİZ YAŞATMAYA ÇALIŞIRKEN SİZ YOK ETMEYE AZMETTİNİZ...


Kibir saltanatına oturan, fitne ve kin silahı ile çarpışan, ruhları menfaat emeline teslim olmuş, üç kuruş dünya saltanatı ve çıkarı için milletini arkadan hançerleyen, imtihan meydanında ihanet giysisini kuşanan eblehler'le ve onların uzantıları ile meşru zeminde fikren kavgamız devam edecek.

Milli ve mukaddesatımıza daima dil uzatan, menfaat simsarlarına,devletin gemisinde bir koltuk kaptıktan sonra devlet malını ziyafet sofrasına çeviren kültür emperyalizminin gönüllü komiserlerine ,türkçe konuşan ama ecnebi mihrakların yerli iş birlikçi muhteris veledlerine ve esfeliyyete müstehâk kimseler ile müsbet zeminde fikren kavgamız devam edecek.

Dün olduğu gibi bugün'de obez çevreniz için tamtakır işleyen tezgahınız,cehaletiniz ve külhan beyliğiniz ruh sefaletiniz ile birlikte kıskançlık ve garazkâr çukurlarda sessiz ve nefessiz kalacaktır.

Sizin bu toplumu bozma gayretiniz asırlardan kalan ebu cehil ruhlu çolpa bir alışkanlıktır.
Ruhunuza ekilen kötülük tohumları zehirli sarmaşık gibi gülleri soldurmuş, şeytana namzet işçilik kadrosunda fitne ve kin silahı ile millete suikast yapma gayretinizi görüyor ve asla geçit vermeyen bir bilinçle sizinle mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bizler binlerce yıllık özel medeniyetin diriliş işçisi olacak, millet mukaddesatına hizmetkâr, ilim ve güzel ahlakâ sevdalı zümrenin,inkâra karşı özgür inanç gemisinin kaptanı olan Hz Nuh'un tevhid sancağını uygar gönüllere dikmek için ve en nihayetinde son peygamber Hz Muhammed (sav) efendimizin övgüsüne mazhar olmayı tercih eden gönlü ummanlar kadar geniş yürekler ile birlikte sevgi dolu bir medeniyetin tekrar bu topraklarda vücut bulması için, hizmet edecek.
Ve merhametli âlicenap fertlerin ruh haliyle mevcudiyetimizi mucidimizin rızasına muvafık bir şekilde feda etmeye devam edeceğiz.

Toplumsal hayatın ruhu ve barışın sembolü olan hürmeti ve muhabbeti esas dayanak noktası yapan bir ahlak nizamını tesis etmek için ,milli coğrafyamızın beyni olan milli devleti, milli ruhla şaha kaldırmak üzere toplumsal bir uyanışa hizmet edeceğiz.

Heyhat ! Şuursuzluğun kucağında yetişen garb taklitçiliğinizle kıtaları kaybettirdiniz bize...
Hikmet ve idealin peşinde koşan bir neslin yerine, hayasızca kişileri putlaştıran, edep'ten ve haya'dan mahrum ahlâk nizamını ters düz eden,devletin malını ziyafet sofrasına çeviren ceplerini doldurmasını iyi bilen kurnaz hayat adamları yetiştiren mektepler inşaa ettiniz.

Milletin benliğinde yeşeren ilahi duyguyu kurutarak,islam medeniyetine sancaktarlık yapan bu coğrafyada tesis ettiğiniz zulmün sistemine hizmetkâr bireyler yetiştirdiniz.
Milletin saadetine vesile olması gereken siyaset hayatını kindarlığın ve ihanetin sahası haline getirdiniz.

Biz memleketin gülen yüzünü kulluk şuuruyla desteklerken, siz karşı cephede kin ve nefret ile mukabele eden anarşist ruhlu gaddar tehditler savuran mabetsiz insanlara el sallayarak güldünüz...


Biz Allah'ına teslim olmuş bir milletin vicdanını iman ve irfan ile doldururken,siz bu ulu harekete irtica damgasını vurdunuz.
Bacımın giydiği haya giysisi olan çarşafa şehir meydanlarında, metroda caddelerde çıplak bedenlerinizle mukabele ederek dil uzattınız.

Benliğimizin her parçasını bu özel medeniyetten koparıp atmağa azmetmiş, anarşist ve kominist hortlak bir zihniyetle karşımıza çıktınız.

İlim ve irfan ocağı olan mukaddes kitabımızı alaya alarak tahkir ve tezyif ettiniz.
Her kanlı günün akşamında yarın
İslamiyet'i bu mukaddes topraklarda nasıl katlederiz hesabı içinde oldunuz.

Cinayet ve ölüm kampanyasına öncülük yapan ve ihanet içinde olan ve afakı çınlatan zulümkâr yıkıcı üslubunuz mason şebekelerini mesut ediyordu.
Onların methiyelerine mazhar olmayı şeref nişanesi kabul ediyordunuz.
Bütün gayeniz İslam'ı bu milletin kalbinden söküp atmaktı.
Ve unutmadık, İslam binasına vurduğunuz baltalar ve satırlar dinin ruhunu çürütmek içindi.


Biz milleti ihya etmek için din ile fen ilimlerinin bir arada hakikate hizmet etmesini bilimsellik ile sağlarken,
Siz fen ilimlerini cerbeze ile hakikati gizleyerek zihinleri bulandırma çabası içinde oldunuz.

Biz yaşatmaya çalışırken,siz yok etmeye çalıştınız.

İşte aramızda ki fark bu...
Ümidimizi yitirmedik o gün gelecek ve hira mağarasında yükselen ses vicdanları basamak yapıp göklere yükselecek.

Azmin manevi zaferi fendi'nizi yenecek ...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.