Sevda TÜRKÜSEV

Sevda TÜRKÜSEV

CHP’nin Asortik Kutlaması…

 

CHP’nin Asortik Kutlaması…

 

29 Ekim Resepsiyonu derken Oktay Ekşinin yazısı gündeme düştü ardından istifası derken ve bu sabah Taksim de ki patlama ile gündem birden yerini her zamanki gibi teröre bıraktı. PKK’nın eylemsizlik karalarını daha öncede çok gördük. İnandırıcı olmadıklarını her zaman bilerek bu eylemsizlik karalarını konuştuk durduk. PKK’ya karşı durabilmek için öncelikle bizim ülke olarak kendi içimizde barışık olduğumuz bir görüntü vermemiz lazım…

 

Ne kadar farklı fikirlerde olursak olalım, ne kadar başka düşüncelerdeki insanları haz etmiyor olursak olalım çekişmelerimizi kavgalara dönüştürmeden yaşamayı öğrenmemiz lazım…

 

29 Ekim Resepsiyonuna Bayan Gül’ü tanımayıp gelmeyenlerin başları göğe mi erdi acaba?

Vallahi orada ki herkes gayet keyifliydi ve askerin orada olmamasından da kimse rahatsız değildi…

Bayan Gül başörtüsü ile misafirlerini ağırladı ve herkeste gayet sevimli bir şekilde elini sıktı hatta elini sıkmak için fırsat kolladılar. İster hoşunuza gider ister gitmez bu ülkenin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşinin de başı örtülüdür.

 

Evet, bu tabloyu sevmeyenler eleştirebilirler ama hakaret edemezler…

 

Başörtüsü bu ülkenin bir gerçeğidir ve bu gerçek hiçbir zaman değişmeyecektir. Başında ki örtüye, fese, şapkaya, üstünde ki cüppeye, üniformaya değil insanların kafalarının içine hitap etmeyi öğrenmeyenler daha çok iktidar olmak için beklerler…

 

Dünya bunu çözdü ama bizdeki Sosyal Demokratlar hala aynı kafadalar…

 

Sosyalim Demokratlarım…

 

Allah rızası için aklınızı başınıza toplayın biraz ve artık taktik değiştirin. Kılıçdaroğlu Resepsiyona gelmedi halka indi öyle mi? Nerede ki halka indi İstanbul’un göbeğinde ki halka inmek kolay Sayın başkan, sizin zaten o bayramı kutladığınız bölgelerde oy probleminiz yok. Acaba neden bu bayram kutlamanızı daha kırsal bir yerde yapmadınız?

 

CHP ve diğer muhalefet partileri hep kendi eksenleri etrafında dönüp durdukları için haliyle dünya da kendilerinin etrafında dönüyor sanıyorlar.   

 

Fakat maalesef sadece dünya kendi ekseni etrafında döner ve insanlar yuvarlak olan dünyanın içinde bir o yana bir bu yana giderek yol alırlar. Bu yüzden benim tavsiyem biraz başka taraflara doğru gitmeyi akıl etmenizdir.

 

Yok! Nasrettin hoca gibi; Değneği olduğunuz yere saplayıp “ dünyanın merkezini veya Türkiye’nin merkezini” kendi durduğunuz yer sanmaya devam ederseniz aldığınız sonuçlar hiçbir zaman değişmeyecektir.

Sabah saatlerinde Taksim de ki patlamada yaralanan polis ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum...

 

www.sevdaturkusev.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.