Erbakan Otoyolun yüzde 99'u faize gitti!

Millî Görüş Lideri ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, seçim startını İstanbul Eyüp Sultan'dan vermiş, "3. ŞAHLANIŞ"ı başlatmış ve demişti ki: "Refah-yol Hükümeti döneminde "ADİL DÜZEN"in sadece kokusunu kokladık... Şimdi "ADİL DÜZEN"in kendisi geliyor... Neden biz yapıyoruz oluyor da başkaları yapamıyor. Çünkü at sahibine göre kişner. Saadet geliyor, bolluk bereket geliyor, müjdeler olsun..."

"Tarihî günler yaşıyoruz. 6,5 ay sonra yeni bir seçim olacak. Bu seçim tarihî bir seçimdir... Türkiye var mı olacak, yoksa İsrail'e vilayet mi olacak? Tarihin en şerefli devleti yok mu olacak, köle mi olacak? Yoksa tarihteki şerefli yerini mi alacak? Böyle önemli bir seçime 6 ay gibi kısa bir zaman kalmıştır... Bu döneme girerken, önce şahlanışı büyük kongremizle başlattık. 17 Ekim'de yaptığımız muhteşem kongre sonrası kollar sıvandı...

HAK-BÂTIL MÜCADELESİ: "Hak-bâtıl mücadelesi bir seçim olacak... Hakkı Millî Görüş temsil edecek, bâtılı ise emperyalizm ve Siyonizm temsil ediyor... Millî Görüş 14 yıl önce iktidardan uzaklaştırıldı; inşallah yeniden Millî Görüş geliyor... "Besmele"yi çekeceğiz ve bıraktığımız yerden başlayacağız... 'Siz yüzde 5 oy alan bir partisiniz, nasıl iktidara gelirsiniz?' diyorlar. Sen bizi tanıyor musun? Bizim 41 yıllık tarihimizde yüzde 3'ten, yüzde 5'ten nasıl yukarılara çıktığımızı herkes biliyor. Şimdi de herkes görecek..."

"DEMOKRASİ" DEĞİL "DEMOKRATUR" VAR: "Siyonizm ülkeleri kendi çıkarları doğrultusunda yönetir ve bunu da sözde "demokrasi" denilen "demokratur" ile yapar... "Demokrasi" demek halkın kendisini idare etmesi demektir. "Demokratur" demek halkın idareye alet edilmesi demektir. 'Sen seçtin kardeşim!' diyor. Bütün televizyonlar senin elinde. Bütün paralar senin elinde. Otuz gazete senin elinde. Milleti kandırmak için 300 tane yazar gece gündüz yazı yazıyor. Nerden ben seçtim. Sen seçtirdin! Ben seçmiyorum, sen beni seçime alet olarak kullanıp istediğini seçiyorsun. "Demokratur" denilen nizam bu. Siyonizm her yerde olduğu gibi Türkiye'de de önümüzdeki seçimlere Demokratur çalışmasını yapmıştır. Basında AKP aleyhine bir şey yazan insan işinden kovulur. Niçin AKP aleyhine yazamaz? Çünkü Siyonizmin planlarını en iyi AKP zihniyeti uyguluyor. AKP'nin yöneticileri biz vatan millete hizmet ediyoruz zannediyor, o niyetle çalışıyorlar ama..."

YAHUDİ ORDUSUNA ASKER OLMAK! AKP'lilerde Allah'ın 7 vergisinin eksik olduğunu kaydeden Erbakan, bunların "bilgi, tecrübe, hidayet, feraset, dirayet, şuur, vizyon" olduğunu kaydetti ve şuuru anlattı: "Yahudi insanları kullanmakta öyle ustadır ki, 'Kim, ben mi? Ben hiç Yahudi'ye hizmet eder miyim yahu?!' şarkısını söylettire söylettire Yahudi ordusunda sana askerlik yaptırır. Bunlar da öyle. Sorsan, 'Biz Yahudi'ye hizmet eder miyiz?!' derler. Bal gibi Yahudi ordusunda bu şarkıyı söyleyerek askerlik yapıyorsun be adam. Şuurun yok. Ne yaptığını bilmiyorsun. 'Herkes methediyor, sen niye eleştiriyorsun?' diyorlar. Bunun hepsinin senaryosunu Yahudi yazıyor, 'Siz de bu Saadet Partililere benzeyin diye icraatlar yapın' diyor. Yahudi, AKP ilk kurulduğunda; 'Sakın hâ, İslâm'dan söz etmeyin' diye azarlıyordu. Sonra Saadet güçlenince ise; 'Aman, Saadet geliyor, sen Suriye ile vizeleri kaldır, Suud Kralı sana madalya taksın!' Bunların hepsini onlar tanzim ediyor. Niçin? Bizim inançlı insanlarımız Saadet Partisi'ne değil, aldanarak AKP'ye oy versin diye..."

OTOYOLUN YÜZDE 99'U NERDE? "FAİZ"E GİTTİ! "İşsizlik var" diyorsun; 'işsizlik her zaman vardı' diyorlar. Vardı ama böylesi yoktu. Şimdi yüzde 20'ye çıkmış. Türkiye'yi fakirleştiriyorlar ama böyle fakirleşmemişti, böylesine borca esir edilmemişti. 80 senede Türkiye 80 milyar dolar dış borç yapmış. Bunlar 8 senede 580 milyar dolar dış borç yapmış. Şimdi gelmiş, 'OTOYOL YAPTIM' diyor. Çocuk mu kandırıyorsun. Senin aldığın borçla bu otoyolun 100 mislini yapman lazımdı. Nerde otoyolun yüzde 99'u? Yahudi'ye "FAİZ" olarak gitti! Senin yaptığın Yahudi tahsildarlığı... Millet geçim sıkıntısı içerisinde. Müstemleke kimliği faaliyetleri var. Lider ülke kalkınması yok."

Önceki ve Sonraki Yazılar