Emel YEŞİLTAŞ

Emel YEŞİLTAŞ

Gattuso İlhan Aydoğdu


Livorno ile kardeş takım olan, mavi şimşekler adında sıkı bir taraftar grubu olan Adanademirspor'u, Gattuso lakaplı takım kaptanı İlhan Aydoğdu ile perşembe günü öğle saatlarinde konuştuk  çok keyifli bir söyleşi olduğuna inanıyorum.


tn-3.jpg      tn.jpg  
E.Y: İlhancım röportajı kabul ettiğin için teşekkür ediyorum.

İ.A: Rica ederim Emelcim. Senin gibi değerli bir insana röportaj vermek onur verici benim için.

E.Y: İlhancım Gattuso lakabı nerden geliyor?

İ.A: Livorno takımıyla oynayacağımız maç öncesi 2 takım tanışma yemeğinde buluştuk. O esnada Livornonun golcü oyuncusu Lucalellinin beni Gattusoya benzetipbana Gattuso diye seslenmesiyle başlayıp sezon içindeki maçlarımızda oyun yapımı ve stilimi taraftarlarımızda ona benzettiği için Gattuso dye çağırmaya başladılar beni. Beni bu onura layık gören taraftarlarımıza çok teşekkür ediyor, onların sevgisine layık olmak için herzamankinden daha fazla çalışacağım.

E:Y: Livornodan konu açılmışken aranızdaki kardeşlik bağını biraz anlatırmısın?

İ.A: Emelciğim Livorno da bizim gibi işçi takımı. Onlarda endüsrtiyel futbola karşı. İki takımı da liman işçileri kurdukları için kardeşliği burdan geliyor Emelcim. İki takımda halkın takımı olma özelliği taşıyor.

E.Y: Gelelim ateşli taraftar grubunuz Mavi Şimşeklere biraz anlatırmısın?

İ.A: Onları anlatamaya kelimler yetmez gerçekten. Türkiyenin en ateşli ilk 3 taraftarlarından biri Adanademirspor taraftarı Şimşekler Grubu. Sahada onların varlığını hissetmek bize ayrı bir güç ve kuvvet veriyor.

E.Y: Adanademirsporun hedeflerini anlatırmısın?

İ.A: Adanademirsporun hedefleri her zaman şampiyonluktur. Demirspor 16 senedir şampiyonluk hasreti çekiyor. İnsallah bu sene hedefimiz Bankasya ordan da hiç duraklamadan Süper Lig yapıp şampiyonluk hasretine son verip büyük Demirspor taraftarına bu mutluluğu ve sevinci yaşatmak istiyoruz. Bunun için de herkesin taraftarından, yönetimine, hocasından, futbolcusuna hepimizin birlik olup başarıyı yakalamamız için herşeyimizle mücadele etmemiz gerekiyor.

E.Y: Birazda özel hayata girelim Adana'da mutlumusun? Gelecek hedeflerin nelerdir? Bize kısaca bahsedebilirmisin?

İ.A: Adana da olmaktan özellikle Adanademirspor gibi köklü bir klüpte oynamaktan ve olmaktan çok mutluyum. Biz 9 kardeşiz aslen Mardinliyiz ben ailenin en küçüğüyüm. Sporla ilgilenen tek benim. 6 abimde Adana ve istanbul' da Yüzevler Kebap Salonu işletmeciliği yapıyor. Bundan sonraki hedeflerimde Adanademirspor klübünden daha büyük ve köklü bir klüpte oynamak. Ama Demirspordan büyük olması gerekiyor. Yoksa futbolu Demirsporda bırakmak daha uzun hizmetler vermek istiyorum.

E.Y: İlhancım bu güzel röportaj için çok teşekkür ediyorum. Son olarak seni sevenlere ve Adanademirspor tarftarlarına mesajın nedir?

İ.A: Emelciğim ben teşekkür ederim. Seninle sohbet etmek çok keyifliydi. Tüm Adanademirspor taraftarlarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da desteklerini iyi ve kötü günde sürdürmelerini istiyorum....

 

25037_100712426631603_100000785388134_17424_2368429_n[1].jpg



 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum