HAYIR CEPHESİ TÜFEK BAŞINA!

HAYIR CEPHESİ TÜFEK BAŞINA!

Ve Karanlık ses verdi…

  • Dört bin yıllık milli değerlerinden kopartılarak ciddi manada İngilizleştirilmiş Türkiye’nin, yeniden milli havzasına ve milli havsalasına oturmaması için bilumum “Karanlık Kurulların” karın gurultusunu seslendiren Yüce Efendi olarak halkoyuna sunulan referanduma ben “Hayır” diyorum.

Sayın Britanya Kraliçesi, Büyük Türkiye’ye Hayır demeye sende var mısın?

***

Kraliçe cevapladı:

  • Sayın Bilumum Karanlık Kurulların Yüce Efendisi, çağrınızı aldım.

Dört bin yıllık milli değerlerinden kopartarak İngilizleştirdiğimiz Türkiye’nin, yeniden milli havzasına ve milli havsalasına oturmaması için Britanya Kraliçesi olarak halkoyuna sunulan referanduma bende “Hayır” diyorum.

Peki, Sayın AB, ABD, İsrail ve bunların bilumum istihbarat örgütleri olmak üzere başta CİA ve MOSSAD, Türkiye’de halkoyuna sunulan anayasa paketi ile “Türk Milli İradesinin” durdurulmasına sende var mısın?

***

AB ve D mevzuya dalış yapar

  • Sayın Kraliçe, çağrınızı aldık…

İngilizleştirilmiş Türkiye’nin Türkleştirilmesi hareketine bende hayır diyorum ve gerekli kodları hemen ilgili kuklalarımızın işletim sistemine yükleme komutu veriyorum.

Sayın İran ve İsrail kardeşler, bağımsız Türkiye’nin inşa edilmesi çabalarına biz AB ve D olarak hayır diyoruz peki sizde var mısınız?

***

  • İsrail: Sayın AB ve D, çağrınızı aldım. La sen ne diyorsun? Zaten hepiniz bana çalışıyorsunuz. Sen git “bizim çocuklara” de “bizim çocuklar başarsın!” Bu işi durduramazsanız hesabını ağır sorarım.

Nokta...!

  • İran: Sayın AB ve D, çağrınızı zaten çoktan aldıydım. Merak etmeyin. Her ne kadar bizim ülkemizde başkanlık sistemi ile yönetilse bile, birazdan “Hayır Diyebilen Türkiye’nin İnşası Çabalarına” Türkiye’deki bin bir surat elemanlarımızın her birisi kendi kisvesinde “Bu anayasa paketi İslam’a aykırıdır” açıklaması yapacaklar!

 

  •  

Piyonlar Oyuna Girer:

FETÖ: Bu anayasa İslam’a aykırıdır, zaten Erdoğan Yezittir!

HAYDAR: Bu anayasa İslam’a aykırıdır, zaten Atatürk’te Seyittir!

A.KUYTUL/K: Bu anayasa İslam’a aykırıdır, zaten Tayyip’in kalemini de kırdılar!

Türk Taaa Bip Ler M-Odası: Bu anayasa paketi diktatörlüğün inşasıdır!

Der Saadet Postası: Başkanlığa evet ama başkanlığı getiren bu anayasa paketine hayır!

Ve tabi, CHP:

  • Sayın kaset ve haset sahipleri mesajınızı aldık.

 

Bizde CHP olarak aba altından göstermiş olduğunuz kasete çok içerlediğimizi öncelikle belirtmek isteriz. Çünkü kasete ne gerek var efendim. Biz zaten “Türk’e dilini, dinini unutturmak için oluşturulmuş bir yıkım müessesesi değil miyiz? O yüzden böyle şeylere gerek yok. Biz zaten her zaman ve zeminde Türkiye’ye takoz olmaya ant içmiş altı kazıklılarız!”

 

Bu hatırlatmadan sonra, biz öncelikle bu anayasanın İslam’a aykırı olduğunu hatırlatarak(!), yine Yeniden Büyük Türkiye’ye hayır diyoruz.

Peki, ey HDP ve sırtını yasladıkları bilumum üç harflileri(!), bu yeni anayasa paketini durdurmaya sizde var mısınız?

***

Sol yanından kumandalı LPG bileşenleri(!) halka ihanet eden halkalardan bir halka olarak seslendi:

  • Sevgili CHP, çağrınızı aldım. Zaten senden önce, sana direktif veren bana da aynı emri verdiydi ama olsun. Mesaj anlaşıldı!

 

Bizde halkın diktatörlüğüne(!) hayır diyor ve demokrasi için(!) sahadaki itlerimize gerekli talimatı veriyoruz.

 

  • Saldır Cooo!

 

Sizi gidi “Dul Kadının Çocukları” sizi..!

Hepsi neyse ne de, şu sapı bizden Saadet Partisi’nin, ipi başkasının elinde olan büyük büyük abilerinin, rahmetli Erbakan Hocadan isnatlı masoncuk olma istidatları beni kahrediyor vesselam!

Buna yıllarca inanmadım ama artık bizi buna mecbur ediyorlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.