Hiddink'in cenazesi böyle mi olurdu?

Geçen hafta A Milli Takım Teknik Direktörümüz Fevzi Şeker genç yaşta kalp krizi geçirerek hakkın rahmetine kavuştu. Büyük haber siteleri haberi kısa süreliğine manşette tuttular. Bizim site de dahil olmak üzere neredeyse hiçbir sitede yorumcular bu önemli habere yorum dahi yazmadılar.

http://www.habername.com/haber-fevzi-seker-kalp-krizi-gecirdi-serbest-gures-milli-takimi-teknik-direktoru-vefat-68568.htm 

Şimdi belki de birçok okuyucum, A Milii Takımımızın teknik direktörünün ismini yanlış yazdığımı düşünür. A Milli Takım denilince maalesef akla hemen futbol geliyor. Oysa vefat eden Serbest Güreş A Mlli Takım antrenörümüzdü.

Merhum Fevzi Şeker, başta Reşit Karabacak, Salih Bora, Serhat Karadağ olmak üzere çocukluğumun kahramanlarındandı. 1960 Roma Olimpiyatlarındaki muhteşem başarımızdan sonra fetret devrine giren güreşimizi 1980 lerde yeniden ayağa kaldıran kahramanlardandı.

Vazife başında vefat etti. Ertesi gün mütevazı bir cemaatle defnedildi. Spor Bakanı Suat Kılıç cenazeye katılanlar arasındaydı. Ancak başta güreş sevdalısı Başbakan Erdoğan ve diğer siyasi iderler ve partilerden hehangi bir başsağlığı mesajı göremedim.

Geçen haftadan beri düşünüyorum acaba Fevzi Şeker yerine iki ay önce görevi başındayken Hiddink ölseydi medyanın ve halkımızın tavrı nasıl olurdu? Hiddink'i vazgeçtim geçenlerde bir tv yarışmasında meşhur olan ismini unuttuğum yarı ABD'li bir bayanın gece vakti başka birisinin evinde ölümünü günlerce hatta haftalarca bu aziz millet konuşmuş, belki de binlerce yorumlar yapmıştı.

Bir millet kısa sürede bu kadar nasıl değişir anlamak mümkün değil. Ata sporumuz dediğimiz ve olimpiyatlarda açık ara madalya sayısında birinci olduğumuz güreşimizin emektar patronu hem de görevi başında kampta vefat ediyor, ve bu Türkiye'de kısa süreliğine bile osla gündem oluşturmuyor.

Merhum Fevzi Şeker'e bu vesileyle bir kez daha Allah'tan rahmetler dilerken, ailesine ve güreş camiamıza sabırlar diliyorum.

Not 1: Uzun bir ara yazılarıma ara vermek zorunda kalmıştım. Hepinizden özür diliyorum. İnşaallah karşı kıyıdan sizlere seslenmeye devam edeceğim

Not 2: Asil Tur (www.asiltur.com.tr ) aracılığyla inşaallah 2012 de bir kıymetli ve kısmetli okuyucumuzu Umre'ye göndereceğiz. Yapmanız gereken sitemize sadece üye olmak ve dostlarınızı da üye yapmak. Zira çekilişe sadece üyeler katılabilecek.

http://www.habername.com/member_signup.php 

Not 3: Yazmaya aşıkların mektebi olmaya devam eden sitemize 3 yeni arkadaşımız daha katıldı.

Uğur CANBOLAT camiamızda tanınan birisi. Ülke TV de programı var. Habername'ye öyle hızlı başladıki hem peşi sıra bomba gibi yazılar yazdı, hem de röportajlarına devam ediyor.

http://www.habername.com/haber-ebru-terapi-psikiyatri-ayda-aktay-uskudar-universitesi-npistanbul-hastanesi--68777.htm 

Cihan ERTEKİN aramızdaki gençlere nisbet yaparak ben de varım dedi.

Selim GÖK için ise çok özel bir yazı yazmam lazımdı ancak kısmet olmadı. Selim GÖK bu sitenin gizli kahramanıdyı sonunda o da dayanamadı ortaya çıktı. Bu genç yaşında ikinci Fuzuli olmaya aday. Ayrıca öyle ümit ediyor ve dua ediyorumki kendisi habername'den yetişen ilk profesör olacak inşaallah.

Her üç yazarımıza da aramıza hoşgeldiniz diyor, zenginliğimize zenginlik kattığınızı teberrüken hatırlatıyoruz.

Karşı kıyıdan selamlarımla efenim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum