Emel YEŞİLTAŞ

Emel YEŞİLTAŞ

Merhaba

Her Pazar Kanal A ekranlarında Ümit Aktan'la Haydi Maça Programıyla futbolun şiddetten uzak, eğlenceli ve güzel taraflarını gösterdiğimiz programımızda futbolun üç büyüklerden ibaret olmadığına inanan herkesin sesi olmaya çalışıyoruz. Haydi Maça da bulunmanın yanısıra bundan böyle Cuma günleri habername'deki köşemde de Anadolu'nun sesi olup Bankasya 1. Lig ve alt lig takımlarının klüp başkanları, teknik direktörleri, antrenörleri, klüp menejerleri ve futbolcularıyla yapacağım röportajlarımda takımınızla ilgili merak ettiğiniz bütün soruların cevaplarını bulabileceksiniz. Kısacası sizlerin sesini yine sizler için habername'de de duyurmaya çalışacağım.
 
Haydi Maça için isteklerinizi ve görüşlerinizi bana ulaştırdığınız gibi yazılarım için de görüş ve önerilerinizi benimle paylaşabilirsiniz.
 
Spor yazarı olmak adına attığım bu ilk adım ve ilk yazım çok heyecanlıyım. Kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum. Çünkü bu işe başlayan her genç benim kadar şanslı olamayabiliyor. Ben hem işini çok iyi yapan, hem de bana hep destek olan Haydi Maça ekibiyle bu işe başladım. Bu ekipte Mehmet Altın, Cenk Şenyavuz, Sema Aktan, İrfan Söyler ve yorumcumuz İlhami Şarkan var. En önemlisi beni yetiştiren, sağlam temellerle acele etmeyerek basamakları tek tek çıkmayı öğreten, her hafta bir önceki haftaya oranla kendimi biraz daha geliştirmemi sağlayan çok değerli bir hocam, üstadım var. Ümit Aktan'a teşekkürü bir borç biliyorum.
 
Futbolun aşk olduğuna inanan herkesle bana ayrılan bu köşede tekrar buluşana kadar şimdilik hoşça ve futbol aşkıyla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum