Emel YEŞİLTAŞ

Emel YEŞİLTAŞ

Tatangalar

Bu hafta Tatangalar adlı taftar grubuyla ve yetiştirdiği futbolcularla ünlü klüp Sakaryasporu Cem Hallaçeli ile konuştuk.
 
E.Y: Röportajı kabul ettğiniz için teşekkür ediyorum Cem bey.
 
C.H:
Rica ederim bu nazik teklifinizden dolayı ben teşekkür ederim.
 
E.Y: Önümüzdeki maçı deplasmanda sizin bir alt sıranızda olan Bozüyük'le oyananacaksınız.
 
C
.H: Bizim için önemli bir maç. Ne yazık ki şansız bir şekilde play-offları kaçırdığımızı düşünüyorum. Matamatiksel olarak herşeyi hesaplamamız gerekiyor. Bu maçta o yüzden bizim için önemli.
 
E.Y: Sakaryaspor her zaman hedefleri olan bir klup olmuştur ama net bir istikrar bir türlü sağlayamıyor. Bunun sebebi nedir sizce?
 
CH: Büyük bir camia herzaman hedefleri olan bir kulüp. Nedenlerini bilemiyorum ama o istikrarı sağlayacak oluşumun burda biran önce elbirliği ile sağlanıp kalıcı olması lazım bence.
 
E:Y: Pendikspor-Sakaryaspor maçı ve olayları çok konuşuldu. Sonra maç tekrar edildi. Bende tekrar oynanan o maçı izledim. Son dakika golüyle Pendikspor sahadan galip ayrıldı. Daha önceki haftalardaki röportajımda Pendikspor Antrenörü Alp Pehlivan'dan Pendiksporun gözüyle bu olayları ve sürecini anlatmasını istemiştim. Şimdi ise bu olayları Sakaryasporun gözünden yorumlarmısınız?
 
C.Y: Evet bu maç hakkında çok şey yazıldı, konuşuldu, yorumlar yapıldı. Biz haksızlığa ugradığımızı dusunuyorduk. Başkanımız, yöneticilerimiz maçın tekrar oynanması için büyük bir mücadele verip bu dogrultudaki girişimlerinde başarılı olmuşlardır. Bizde bu önemli maçta neyazik ki girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyip maçtan mağlup ayrıldık. Play-offlara gitme yolunda ağır darbe aldık.
 
E.Y: Tatangalar gerekten çok ateşli bir taraftar grubu. Bizimle paylaşabileceğiniz ilginç bir anınız var mı?
 
C
.H: Evet gerçektende çok ateşli bir taraftar grubu Tatangalar. Ben dediğim gibi yarım sezondan beri buradayım daha önceden dışarıdan gözlemlediğim herzaman takımına sahip çıkan, destekleyen, arkasında duran bir taraftar grubuna sahibiz. Burda bunu çok daha iyi anladım.
 
E.Y: Birazda özel hayata girelim. Sakarya' da olmaktan mutlumusunuz? Gelecek için hedefleriniz nelerdir?
 
C
.H: Şuan zamanımın büyük bir bölümü antremanla ve tesislerde geçiyor. Ailem Adana'da olduğu için sık sık Adana'ya gidip geliyorum. Tabiki mutluyum. Şuana kadar 5 sampiyonluk yaşadım. Hedefim   altıncısını da bu büyük camiada yani Sakaryasporda yaşamak istiyorum.
 
E.Y: Çok keyifli bir röportaj oldu Cem bey. Bana z  aman ayırdığınız için tekrar tesekkür ediyorum.
 
    C.H: Benc  e de çok keyifliydi. Ben teşekkür ederim.

tn.20100429191753..jpg   ccee8009-18a4-4fcf-9945-86ffc7e2ffc4[1].jpg
    

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum