Yılmaz BOZKURT

Yılmaz BOZKURT

Usta HIRSIZLAR

 
Her önüne geleni dinleme!
"Eğer ülkedeki, yeryüzündeki insanların çoğunluğunun düşüncelerine, inançlarına ve uygulamalarına uyarsan, onlar, seni başına buyruk hale getirerek, Allah yolundan uzaklaşmana, dalâleti, bozuk düzeni, helâki tercihine imkân sağlarlar....."
 ENAM SÜRESİ 116.
 
Dünyada 7 milyar insan var. 1,5 milyar müslüman var deniliyor onların bir kısmıda münafık... Eeeee! kendi ülkemde bir sürü dinsiz var kendini müslüman zannediyor. ALLAH KURAN'DA "EY İMAN EDENLER YENİDEN İMAN EDİN" diyor; NİSA:136
 
Çocuğun biri eskiden gurbete ilim için tahsile giderken annesi bir kese altın veriyor ve "falan yerlerden geçerken dikkat et usta hırsızlar var ,senin altın dolu keseni alırlar da farkında olamazsın" diyor ve çocuk kafileyle yoluna giderken ihtiyacı gereği keseden altın alıp bozduracağı zaman bakmışki altınlar yerinde değil kesede altın yerine çakıl parçaları görüyor. Usta hırsızlar o keseyi ordan çıkarıp çocuk anlamasın diye çakıl dolu keseyi koynuna koymuşlar.
 
 Şimdi bu usta din düşmanları siyasi sahayı siteleri de kullanarak seni beni bitirmişler de sen hala kesede altın(kalpte iman) arıyorsun, halbuki göğsünde çakıl parçaları var iman gitmiş . İşte zamanla bu iki ayaklı iman düşmanlarından öyle bir darbe yiyoruz ki bu ebedi alemimizde ebedi cehennemden çıkmayacağımız fikirleri beynimize empoze ediyorlar. Mutlaka bu virüsleri islam inancıyla temizlemek zorundayız.
 
 "Dünya doludur kallaş her birinden bir taş gelür" Diyor Yunus Emre ...Bu bizim insanlarımızın bir çoğu bizden kaçıyor neden? Mevlananın ifadesiyle, "Eşek sahibinden eşekliğinden dolayı kaçar " ....."Beri gel barışalım yad isen bilişelim" Yunus Emre. Altın bizde gümüş bizde bronz bizde ; ne işimiz var teneke(inancı bozan fikirlere) fikirlere meyletme.
 
Kanada’ da bir adamı ameliyat etmişler karnından 100 çeşit eşya çıkmış ..Bizim de zamanla bozuk fikirli insanlardan sitelerden etkilendiğimiz olmakta ama iman formatı atarak virüsleri temizleyelim inşallah. "EY İMAN EDENLER YENİDEN İMAN EDİN "NİSA 136..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.