Adnan Zeki BIYIK

Adnan Zeki BIYIK

SUUD-İ AMERİKA ve KATİL VİNÇLERİ?!.

Lafı hiç evelemeye gevelemeye gerek yok kardeşim, elin putperesti bizden daha ahlaklı aha bu Suudilerden daha dürüst. Yakında gazetelerde okudunuz, haberlerde izlediniz. Bir Japon Mühendisin Hakiki Müslüman kim ya da ahlaklı insan kim? Dedirtecek tavrını hatırlayınız;

 

“Körfez geçiş köprüsünün bağlantı halatlarından birinin geçtiğimiz gün kopmasından kendini sorumlu tutan Japon mühendis Ryoıchı Kıshı (51), bunalıma girdi. Kıhsı, Yalova’nın Altınova ilçesinde mezarlığa gitti bıçağı karnına saplayarak harakiri yaptı.

 

Bu yıl hac ibadetini ifa etmek için kutsal topraklara giden hacılarımızın üstüne vinç düştü, son bilgilere göre 238 kişi yaralı var, 107 kişi de hayatını kaybetti, bunlardan 4 ‘ü Türk diğerleri başka milletlerden Müslümanlar.

 

Ölenlere Allahtan rahmet diliyoruz, ailelerine Allah sabırlar versin.

Biz duamızı yapalım ama dün sosyal medyada takipçilerimi düşünceye sevkeden bir soruyu da sorarak bir hesabın sorulmasını talep ettim.

 

Mübarek Kâbe’nin çevresini sözde genişletmek isteyen Suudi baronları her tarafı vinçle, dozerle filan doldurdu.(Osmanlı revaklarını da yıktılar)  İnsanlar sesten gürültüden huzur içinde ibadet edemediği gibi işte böyle büyük bir cinayetin de kurbanı oldular. Cinayet diyorum çünkü orası güvenli bir mekândı.

 

Madem Kâbe ve çevresini genişletecektin neden haremin etrafını başta Zemzem Tower denilen ucube ve riya gökdeleni olmak üzere iğrenç taş binalarla nefes alamaz hale getirdiniz, her tarafı kapitalizmin bir numaralı sembolü olan Hilton ve vb gibi garabet abidesi yığıntılarınızla Kabe’yi ve Ravzay-ı Mutahharayı itibarsızlaştırmaya çalışıyorsunuz?  Yoksa kendiniz gibi para babası zorbalara Kâbe manzaralı ya da Yeşil Kubbe Manzaralı otel imkanı sunmak için mi?

 

Peki Kâbe sizin ticaret metaınız mı?

 

Bu rezil binaları şehrin dışına yapamaz mısınız?

Yoksa insanları Kâbe’ye ya da Mecid-i Nebevi’ye taşıyacak arabalarınız mı yok?

 

Yoksa arabalarınız var da bunlara koyacak petrolünüz mü bitti?

Babanız Amerika Irak’ta sömürdüğü petrolden size koltuk çıkar meraklanmayın. Ne de olsa aynı deliğe bevlediyorsunuz.

 

Bazı okuyucularımız merak eder belki söyleyeyim yukarıda bahsettiğim Zemzem Tower dediğimiz içinde otellerin alışveriş merkezlerinin de bulunduğu kapitalizmin devasa yığıntısı, Osmanlı Devletinin şehri korumak üzere yaptığı Ecyad Kalesini yıkıp yerine yapılan bina.

 

Osmanlıya ait eserleri hurafe, bidat ve birtakım Vehhabi taasuplarıyla yıkan yok eden Suud baronları ama aynı yerlere kapitalist küffarın simgesi olan Hilton, Sherton vb gibi binaları dikmeyi hurafe olarak görmediler. Normaldir, çünkü bunların efendileri kasalarındaki dolarların da sahibi olan Amerikalılar. Kutsal torpraklara Müslüman olmayan giremez yazmışlar ser levhalarına.

 

Bre Allahın gafilleri! Adamları Kâbenin, Sevgili Peygamberimiz’in Kabr-i şerifinin dibine sokmuşsunuz, bindiğiniz arabaların alayı Japon, Çin, ve Kore malı, kalkmışsınız yalandan Hristiyanlar, Yahudiler, putperestler giremez diye. Utanın be utanın.

 

Muhterem hacılarımızın paraları ile, Mısırdaki cuntacılara mazlum halkı (İhvan-ı Müslimin) öldürmeleri için el altında dolarları akıtın, Işıd ve el Kaide gibi örgütleri besleyip İslam’ın başına bela edin, gavurla işbirliği yapın, Orada koca bir çıban gibi İsrail dururken mezhep taasubu ile Yemen’de Müslümanları bombalayın,  sonra şehrin girişindeki levhalara “Gayr-ı Müslimler Giremez” yazın. Utanmaz, Allah’dan korkmaz riyakârlar!

Çabuk kaldırın o yazıları! Zaten gâvur sizi esir etmiş.

 

Çabuk bayraktaki o tevhidi değiştirin, siz o tevhide layık değilsiniz, Peygamberimiz gibi yaşamıyorsunuz ki Onun adını bayrağınıza koydunuz, doldurun Amerika yıldızları ile bayrağı, gerçek yüzünüz tebarüz etsin,

 

Öldürdüğünüz hacılarımızın ailelerine tazminat vereceksiniz, bedel ödeyeceksiniz, sorumlular derhal istifa edecek. Yukarıda bahsi geçen Şintoist Japon Mühendisin erdemini gösterecek sizde o şuur da yok, bunu biliyoruz, bari derhal istifa edin ve kapitalizme feda ettiğiniz hacıların ülkelerinden özür dileyin de O Japon Mühendisin tırnağı kadar olmak için çaba göstermiş olun, azıcık vicdanınız ve de İslam ahlakınız varsa bunu yapın.

 

Tecrübelerle sabit, Bizim Soma kömür madeni faciasında Türkiye’ye neredeyse Müslim gayr-ı Müslim tüm dünya taziyede bulunmuştu da yalnızca siz çoooook Müslüman Suudlular! taziyede bulunmamıştınız. Unutmadık ne kadar yüreksiz ve merhametsiz ve ihanet içinde olduğunuzu, düşmanca tavrınızı.

 

Halklarla bir sorunumuz yok, Siz Aziz Peygamberimizin ahfadı olmaya da layık olmayan bir garabet yönetimsiniz. Yüce Allah en kısa zamanda o mübarek toprakları siz Suud-i Amerika hanedanından ve dahî İngiliz muhibbi Suudi Ailesinden halas eylesin inşallah.

 

Not: Bazı yağcılar da çıkıp yalandan tel’in filan etmesin. O tel’inde bulunan bazı zevatın hacca gittiğinde geceliği bilmem kaç bin Dolar olan ZEMZEM TOWER* denen o comfortable otelde, Kâbe manzaralı ucubede Osmanlının da kemiklerini sızlatarak keyif ettiğini bilmekteyüz. Riyakârlığın lüzumu yok. Dünyayı kana boyayan Sırtlan Emperyalist zorbaların mutlak ve değişmez metresliğini yapan, her daim ol zalimlerle flört eden bu Karunların  sefâhatlarını görmeyip de şimdi millete afyonize numaralar çekmeye bazıları yeltenmesin. Allah’ın Kâbesini Kapitalist sermaye ve onun uzantılarına ezdirmeye çalışanlarla bizzat ALLAH harbedecek. Benden yine uyarması.

 

Adnan Zeki Bıyık

 

 

*Zemzem Tower: Kabe'ye 100 metre mesafede bulunan 400 milyon dolarlık yatırım maliyetiyle yapımı gerçekleştirilen ZemZem Tower projesi, 33 kat ve 1314 daire ve 5 farklı tipte daire seçeneğine sahip bulunuyor. Bina 5 yıldızlı otel standartlarında olup, yönetimini Fransız Accor firması üstlenmştir.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum