CHP ve Kılıçdaroğlu’nun İktidarsızlık Sorunu!

 

 

“Türk’e dinini, dilini ve özünü kaybettirmeye memur katliam müessesesi” (N.F.K) nin genel müdürü seçimler yaklaştıkça nasıl olsa kaybedeceğini bilmenin verdiği yüksek özgüvenle, yüksek telden mavi boncuklu pembe şarkılarla var gücüyle milleti kandırma yolunda çabasını göstermeye devam ediyor.

Bilmiyor ki, nedese boş, ne yapsa faydasız..!

Değil o, mezardan Milli Şef’i, Pensilvanya’dan hocası gelse fayda etmez. Bilmiyorki, “Mümkünü gayri mümkün, gayri mümkünü mümkün yapmak, gayri mümkündür.”

Allah aşkına, “Cemaatçi Hoca Partisi”nin genel müdürünün şu sözüne bir bakar mısınız?

- CHP’nin iktidarına inanmayan parti yöneticilerinin bu süreçte görevlerinden ayrılması gerekir.

Peki, bu eni sonu düşünülmemiş söze, Muharrem İnce çıksa deseki “önden sen buyur” haksız mı olur? Asla... Şu CHP içerisinde, genel müdürlerinin bu sözüne inanan bir Allah kulu olmadığına kalıbımı basarım.

Kalemimi kırarım...

Bir daha da yazmam.

İnsanın bu söze inanması, akli melekelerini kaybetdiğinin isbatıdır ve Mazhar Osman Ruh Sinir Hastanesi’ne giden ilk otobüse basılmış bir bilettir. Hoş, bunlar otobüse binmezler ama olsun.

Vitesten atmış, balataları yakmış, aynası ve rot ayarları olmayan bir Anadol’a benzeyen CHP’nin, genel başkanı burda dursa iyi. İktitara geleceğine o kadar inanmışmış ki, milletin kendilerine gereğinden fazla oy vermemesi için olsa gerek şu sözleri de irad etmiş:

- İzmir'i, Aydın'ı ve Tekirdağ’ı nasıl yönettiysek, İstanbulu da öyle yönetiriz. Geçmişte büyük kentleri (İstanbul) nasıl yönettiysek Türkiyeyi de, büyük kentleri de öyle yöneteceğiz.

Vauuu! Oldukça iddialı bir çıkış.

Peki iyide adama demezler mi “Sen milleti aptal, alemi sersem mi sanırsın?” diye. Senin yeni yetme ‘Gezi Gençliği’n bilmez diye herkesin, ülkenin en büyük iki kenti olan Ankara ve İstanbul’u yönetemediğiniz o kasvetli yılları unuttuğunu mu sanırsınız?

Ankara anakent belediye başkanlığı, SHP Genelbaşkanlığı ve Başbakan yardımcılığı yapmış olan Murat Karayalçın’ı İstanbul il başkanı yapmaya çalışan bir idareden bir cacık olmayacağını bu millet gayet iyi bilir.

Hey gidi genel müdür hey..!

Sen bilmezsin belki ama istanbulda bi donem meşhur su pompa istasyonlari vardı. Şimdiki gençlere bunu desen dalga geçildiğini sanırlar. Ama bilmezlerki CHP budur.

1993 ‘lerde Uğur Dündar kışın Taksim Meydanı’nda kamerası ile gelip canlı yayın yapıyordu, hava kirliliginden 20 metre ilerideki Atatürk heykeli görünmüyor diye. İstanbul hava kirliliği raporlarını unutalı tam yirmi yıl oldu. Gençler bilmez belki ama analar, babalar, nineler bunu unuttu mu zannediyorsunuz?

Istanbul’da oy alabildiğiniz tek kesim olan sahil bandı, sizin zamanınızda lağım kokuyordu ve ne halk nede vatandaş buralarda denize giremezdi! Haliç’te çamur deryaları vardıda, sizin çözümünüz ,Altın Boynuz’ lakaplı bir doğa harikası olan Haliç’i, hafriyatla doldurup yok etmekti. Şimdi o Haliç’te yunus balıkları cirit atıyor hey gidi genel müdür hey!

Soma ve Ermenek maden facilarında ahkam kesen sefil anlayışın temsilcilerinin devri iktidarında, İstanbul’un göbeğinde, Ümraniye’de çöp dağları patladığı için tam 40 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini biliyor olmak insanı şaşkına çeviriyor.

Bu ne utanmazlık?

Bu ne surat arkadaş?

Eskiden nasıl yönettilerse öyle yöneteceklermiş..!

Zaten bu millette bundan emin olduğu için size oy vermiyor. Oy verenlerde sizin bir hizmet yapmayacağınızı biliyorlar ama onların sindirim sistemi İmam Hatip’li bir cumhurbaşkanı’na kapalı olduğu için mürteci olmadıkları iddilarındaki imanlarını tespit ettirmek için size oy veriyorlar. Nasılsa kapılarının önünden çifte metro hattını Ak Parti’li büyükşehir belediyesi geçirtiyor. (Kartal-Kadıköy ve Marmaray)

En gıcır mersedes otobüsleride...

Yoksa sizin bir şey yapamayacağınızı onlarda çok iyi biliyor. Gerçi sende onlardan iyi biliyorsun bunu! Şayet yapabilsen, SSK’nın başındayken yapardın yapabileceğini. Ha, yaptın, yaptın..! Kârda aldığın kurumu, sen batırdın Kemal Beyyy.

Bu millet, kasetle devirdiğiniz eski genel müdürünüzün enerji bakanı olduğu yıllarda oluşan gaz, tüp, yağ, tuz kuyruklarını unutmadı unutmasına da, siz sanki başbakanlık kaloriferlerinin sizin hükümetiniz zamanında yakılamadığını unutmuş gibi yapmıyor musunuz?

Ulan başbakanlıkta bakanlar kurulu toplantısının palto ile yapılabildiği bir memleketten ne beklenebilir ki?

Insan hayret ediyor...

Lise mezunu solcu militanları üç ayda öğretmen yaptığınız unutuldu mu zannediyorsunuz? Ahıra çevirdiğiniz camiler...

Astırdığınız İslam alimleri...

Ezansız koyduğunuz minareler...

Yıkanmadan, namazsız kaldırılan cenazeler...

Dersim, Sivas ve Gazi olayları...

Anlı, şanlı ve oldukça kanlı bir yıl olan 93 senesinin kara lekeli suikastleri... Uğur Mumcu, Eşref Bitlis, Bahtiyar Aydın, Adnan Kahveci ve Cumhurbaşkanı Turgut Özal...

Başbağlar ve Ali Boğazında boğazlanan 33 mehmetçiği ise sizi ilgilendirmediği(!) için zikretmiyorum bile!

Siz merak etmeyin ey genel müdür... Meselenin ağaç olmadığını en az sizin kadar bizde biliyoruz. Yalova’nın bütün ağaçları CHP’ye armağan olsun..!

Sanırım anladın sen..!

E mail:   akpinartahsin@hotmail.com

Twitter: @akpinartahsin

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum