İFTARDA YAŞARKEN SAHURDA ÖLEN ÇOCUKLAR

Şer güçlerin desteği ile para karşılığında satın aldığı bir kısım toprak üzerinde kaçak devlet kurarak Dünyanın başına bela olan ‘’lanetli kavim’’ İsrail Gazze’de ölüm kusmaktadır (Maide Suresi 13-64.ayetler).

Darbeci kukla Sisi’nin Refah sınır kapısını kapattığı, İsrail’in yüksek duvarlarla çevirdiği Gazze, bir açıkhava hapishanesi iken, tek çıkış yolu olan tünelleri terörist faaliyet diyerek bombalayan Terör Devleti İsrail’i haklı gören ABD, Almanya ve batı devletlerine şaşırmıyoruz.

Biliyoruz ki ‘’küfür tek millettir!’’

Ancak uluslararası misyonu olduğu söylenen ve üye devletlerin haklarını korumakla görevli olan Birleşmiş Milletler Teşkilatı’nın ABD ve İsrail’den korkarak herhangi bir etki gösterememesini anlayamıyoruz. Öte yandan, kendi soydaşlarına her gün ateş yağdıran İsrail’e ‘’çıt’’ çıkarmayan ve sözümüz ona Müslüman olan Arap Devletlerini hiç anlamıyoruz.

İslam dünyasının kalbi Mekke ve Kabe’yi sınırlarında barındıran Suudi Arabistan’ı ve İslam İşbirliği Teşkilatı’na üye 51 İslam Devleti’ni de korkaklıkları ve pısırıklıkları için lanetliyoruz.

Teşkilatın tek kahraman üyesi ‘’Türkiye’yi’’ selamlıyoruz.

Yeryüzünde İsrail’e açık açık ‘’Terör Devleti’’ diyebilen ‘’Tek Ülkeyi’’ selamlıyoruz. Kumpas, şantaj, tehdit, suikast risklerine rağmen korkmadan, çekinmeden ve ‘’sizden biriniz bir kötülük gördüğünde onu önce eli ile, yetmezse dili ile, yetmezse kalbi ile buğz etmek sureti ile düzeltmeye çalışsın’’ ilahi düsturuna uygun olarak milyarlarca insana karşı açık açık haykıran Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yöneticilerini saygıyla takip ediyoruz.

Bu vesile ile siz değerli halkımızı; İsrail, ABD ve mümkünse tüm batılı ülkelerin mallarını boykot etmeye davet ediyoruz. Zulme sessiz kalarak ‘’elimizden bir şey gelmez’’ anlayışının kolaycılık olduğunu düşünüyor, yazarak, çizerek, boykot ederek, Gazze’ye maddi yardım yaparak ve dua ederek, sizleri her platformda İsrail’in zulmüne karşı durmaya davet ediyoruz.

İşgal ettiği topraklarda yapılan meşru müdaafayı ‘’terör saldırısı’’ olarak göstermeye çalışan ve alabildiğince gelişmiş konvensiyonel silahlara karşı, Gazzeli vatanperverlerin el yapımı roketlerini katliam sebebi olarak pazarlayan Terör Devleti İsrail’i lanetliyor, İftarda yaşarken Sahurda şehit olan tüm Müslümanları saygıyla selamlıyor ve Allah (C.C.)’tan rahmet diliyoruz.

Türk Kamuoyunu da protesto, boykot, yazılı ve görsel direniş gibi her türlü özgür ve insani eylem için duyarlı olmaya davet ediyoruz!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.