Fatih KAPLANDERE

Fatih KAPLANDERE

TEK BAYRAK, TEK MİLLET, TEK DEVLET VE TEK VATAN

TEK BAYRAK, TEK MİLLET, TEK DEVLET VE TEK VATAN

Türkiye ulaştığı son gelişme trendiyle birlikte birçok küresel gücün hedefi haline geldi. Yakaladığı kalkınma hızı eğer olağandışı bir sekteye uğramaz ise ikibinyirmiüç te dünyadaki kalkınmış ekonomiler arasına girmiş olacak.

Oynanan oyun çok büyük eskisi gibi az bütçeli üçüncü sınıf filmler gibi değil. Oynayan oyuncular da o filmlerdeki figüranlar değil.

Filler kavga ederken, otlar ezilirmiş. Ufku dar olanın rızkı kıt olurmuş misali, bizim ülkemizdeki sözüm ona bazı dar kafalılar ulaşılan kalkınma trendini engelleme pahasına ne olursa olsun, eteklerindeki taşları dökmekte bir beis görmemektedirler.

Hala bir lider çıkıp ta kendi hedeflerini rahatlıkla anlatamıyorsa, ortaya konan hizmeti hala vurdumduymazlıktan geliyorsa halk bunu elbette görüp ona göre kanaat sergiliyorlardır elbette.

Seyrettiğim bir televizyon programında ana muhalefet liderinin düştüğü durum tirajı komik, içler acısı bir durumdur. Bunu CHP kurmayları eğri oturup doğru konuşarak kamuoyunda düştükleri durumu düzeltmenin çabasını göstermek zorundadır.

Yoksa Ak partinin geldiği bu durumda ülkenin tek partisi olma yolunda son hızla ilerlemektedir.

Bunun suçlusu ana muhalefet partisidir. Bunun suçlusu ırkçılık yolunda hızla ilerleyen MHP dir. Bunun suçlusu tek soydaş partisi durumun da olan BDP dir.

Güneydoğuda son yapılan provokasyonlara aldanmadan arkaya dönüp bakmak yok, yola devam. Çünkü bunları körükleyen ne kürt vatandaşlarımız ve yöneticileri, nede bu ülkenin gerçek sahipleri olan vatan evlatları.

Bunları yapanları emniyet güçlerimiz çok iyi takip etmekteler. Bunları yapanların dış mihraklarla beraber hareket eden içimizde ki hainler olduğu hem emniyet güçleri hem de sağduyulu halkımız bilmekteler.

Sayın Başkanın dediği gibi durmak yok yola devam.

Arkaya dönüp bakarsak takılır kalırız. Geçmişle uğraşan geçmişte yaşar, biz geleceğe bakalım ki gelecek te neler yapabileceğimizi görerek yavrularımıza geleceği hazırlayalım.

TEK BAYRAK, TEK MİLLET, TEK DEVLET VE TEK VATAN

Vesselam. Kalın sağlıcakla…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.