1. Van Gölü Şiir Akşamları” büyük ilgi gördü

1. Van Gölü Şiir Akşamları” büyük ilgi gördü

Van’da düzenlenen “V.Milletlerarası Tarihî Roman ve Romanda Tarih Bilgi Şöleni” kapsamında “1. Van Gölü Şiir Akşamları” programı düzenlendi.

18 Kasım 2022 tarihinde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Cengiz Andiç Kültür Merkezinde gerçeleşen şiir akşamlarına Van Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu, TYB kurucu ve şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenay Baydaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, şairler, yazarlar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Hacı Bekir Kültür Merkezi müzik eğitmenleri Ferhat Tok, Deham Akkaş ve Serhat Tok’un sazları ile eşilk ettikleri şiir dinletisinde; Mehmet Narlı, Mehmet Can Doğan, İbrahim Demirci, Hüseyin Muşmal, Nuray Alper, Mehemt Kurtoğlu, Mehmet Özger, Müştehir Karakaya, Ali Bal, Erol Koçan ve Zeki Taştan şiirlerini okudular.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin YouTube hesabından canlı olarak yayınlanan programın sonunda şairler okurlarına ve şiir sevenlere kitaplarını imzalayıp hatıra fotoğrafı çektirdiler.

img-7284.jpgimg-7298.jpgimg-7345.jpgimg-7401.jpgimg-7649.jpgimg-7550.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.