Ahmet Hakan hakkında şok iddia

Ahmet Hakan hakkında şok iddia

İddialar inanılmaz! Ahmet Hakan'ın dalağı "askerlikten yırtması" için alınmış. Bunu anlatan da eski yol arkadaşları.

Daha bu yazı yayınlanmadan Ahmet Hakan, dünkü köşe yazısında "Sayın Başbakan" diye başlayan ve "dalak" mevzunu şikayet eden bir yazı kaleme almıştı. Hakan, Sabah gazetesinde bu yazının çıkacağını ve kendisine kara çalmaya yönelik olduğunu söylemişti.

O YAZI ÇIKTI

Ahmet Hakan, köşe yazısı ile bu yazıya engel olma niyetindeydi belki ama engel olamadı. O yazı Sabah yazarı Sevilay Yükselir'in köşesinde çıktı.

Sevilay Yükselir, "Senin ağabeylerin anlattı" diyerek şu yazıyı yayınladı;

"O tarihlerde İslamcı kimliği ile öne çıkan en popüler yüzümüzdü. Hepimiz TSK nezdinde şeriat düzeni isteyen kişiler olarak görülüyorduk ama biz biraz arka planda kalmayı başarabiliyorduk. Ahmet Hakan Coşkun'un ise hiç öyle bir şansı yoktu! Çünkü o bizim düşüncelerimize tercüman olan en önemli markamız, kamuoyuna sürdüğümüz yüzümüz, mücahidimizdi.

ÖNCE BAĞIRSAKLAR GİTTİ

"Askerlik çağı gelmiş, çatmıştı. Sürekli, "Gidersem bunlar benim anamı ağlatır. Beni gebertir ve yok ederler" deyip sızlanıyordu. Onu çok seviyorduk ve bizim için kendisini ateşe atan adamı yalnız bırakamazdık. Hemen planlarımızı yaptık ve bir doktorun tavsiyesi ile Fatih'te yine bize yakın bir ismin sahibi olduğu hastanede kalın bağırsağında problem varmış gibi gösterip ameliyat ettirdik.

RAPOR GERİ ÇEVRİLİYOR

Bağırsaktan biraz alındı ve oraya kelepçe takıldı. Ardından Kasımpaşa Deniz Hastanesi'ne başvurup, "Askerliğe elverişli değildir" raporu aldık. Ancak o rapor üst makamlarda kabul görmeyip, reddoldu. Elimiz ayağımız birbirine karıştı.

ÇÖMEZ DEVREYE GİRİYOR

"O arada Ahmet, yine bize en yakın isimlerden biri olarak bilinen arkadaşı Operatör Doktor Turhan Çömez'e durumu aktardı. Çömez, "Son şansın dalağını almak" deyince yeni planlamalara girdik. Öyle ya! Dalağı almak için de bir neden olması gerekiyordu.

SAHTE KAZA DÜZENLENDİ

"Dalak alma operasyonu Çömez'in bildiği bir hastanede olacaktı. O nedenle Bandırma'yı işaret etti. Plan hazırlandı: "Ahmet arabayla Bandırma yolunda kaza geçirecek, direksiyon dalağını zedelemiş olacaktı!" Derhal uygulamaya koyduk. Sürdüğü araç hiç olmayacak bir yerde şarampole yuvarlandı.

SAĞLAM DALAK ALINDI

Kazayı sıyırıksız atlattı ama "karnım ağrıyor" diye bas bas bağırmaya başladı. Çağrılan ambulansla Çömez'in beklediği hastaneye gitti. Bakıldı, edildi. Ve, "Dalak zedelenmiş. Derhal ameliyata alıp çıkarmamız lazım" dendi. Ameliyata Turhan Çömez girdi.

İNANDIRICI OLSUN DİYE ŞOV BİLE YAPILMIŞ

"İnandırıcı olması açısından biraz şov yapalım ahaliye dedik. Hemen bir helikopterle Ahmet'i Bandırma'dan Yeşilköy'de ki International Hospital Hastanesi'ne naklettik. Yeşilköy'de gelen giden ziyaretçinin haddi hesabı yoktu. Epeyce yattı orada.

Çıktıktan bir süre sonra da TSK'nın yolunu tuttu. "Dalağım koptu. Ameliyatla aldılar. İşte filmler, raporlar" dedi. Epeyce incelediler bir bahane bulabilmek için ama yapacak bir şey yoktu. Adamın dalağı gerçekten gitmişti. Raporu verdiler ve Ahmet askerlikten yırttı!"

Etiketler :