Balıkesir’de mantar toplarken kaybolan işitme engelli 77 yaşındaki adam 15 saat sonra bulundu

Balıkesir’de mantar toplarken kaybolan işitme engelli 77 yaşındaki adam 15 saat sonra bulundu

Balya ilçesinde mantar toplamaya çıkan 77 yaşındaki işitme engelli Mustafa Gürsu, ormanda kayboldu. AFAD, jandarma ve itfaiye ekiplerinin 15 saat süren arama çalışması sonucu Gürsu sağ olarak bulundu, hayati tehlikesi yok.

Balıkesir'in Balya ilçesinde ormanlık alanda mantar toplamaya çıktıktan bir süre sonra kaybolan kişi 15 saat sonra bulundu.

İlçeye bağlı Medrese Mahallesi'nde yaşayan 77 yaşındaki işitme engelli Mustafa Gürsu, mantar toplamak için ormanlık alana gitti.

Gürsu'nun bir süre sonra geri dönmediğini fark eden yakınları, durumu jandarmaya bildirdi. Bölgeye sevk edilen AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri, arama çalışması başlattı.

Ekiplerin çalışması sonucu 15 saat sonra bulunan Gürsu'nun, sağlık ekiplerince yapılan kontrolünde hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.