Aşçılık Atölyesi Açılışı

Aşçılık Atölyesi Açılışı

TOGÜ Tokat Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı uygulamaları için aşçılık atölyesi açıldı.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tokat Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı uygulamaları için aşçılık atölyesi açıldı.

Tokat Meslek Yüksekokulu’nda yapılan açılışa Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör yardımcıları, Rektör danışmanları, Dekanlar, Genel Sekreter, Müdürler, Daire başkanları ve akademisyenler katıldı.

Tokat Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hilmi Erdal yapmış olduğu konuşmada aşçılık atölyesinin açılmasında Rektörümüzün, Genel Sekreterimizin, Daire başkanlarımızın, bölüm başkanı ve öğretim görevlisi hocalarımızın çokça emeği olduğunu ifade ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Erdal, atölyenin hayırlara vesile olmasını dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Rektörümüz yapmış olduğu konuşmada Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı için bir aşçılık atölyesine ihtiyaç duyulduğunu ve Üniversitemizin öz kaynakları ile bu hizmetin gerçekleştirildiğini ifade etti.

Aşçılık atölyesinin eğitimin bir parçası olarak bugün itibariyle hizmet vermeye başlayacağını duyuran Rektör Şahin emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Rektör atölyenin hayırlı olması dileğinde bulunarak konuşmasını sonlandırdı.

Akabinde Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümünün uygulama mutfağı olarak hizmet verecek olan aşçılık atölyesinin açılışı gerçekleştirildi.

mrtr3539.jpgmrtr3534.jpgmrtr3558.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.