Baba itiraf etti: Ben öldürdüm

Baba itiraf etti: Ben öldürdüm

Baba Erol Diker’in, kardeşi İbrahim ve eşi Özlem Diker’le birlikte Mustafa’yı döverek öldürdüğü, cesedini çöpe attıktan sonra da kayıp ihbarı yaptığı ortaya çıktı.

Gözyaşları içinde Mustafa’yı arayan baba Erol Diker, ikinci sorgusunda cinayeti kardeşi İbrahim ve eşi Özlem Diker’le birlikte işlediğini itiraf ederek, “Ders çalışmıyordu, dövdüm. Kötüleşince banyoda duşa soktum, yere düştü ve başını musluğa çarptı. Sabaha karşı ölü buldum. İbrahim ile çöplüğe attım” dedi. Polis, otopsi sonucuna göre, küçük çocuğun ciddi şekilde darp edilerek öldürüldüğünü, amca İbrahim ve üvey anne Özlem Diker’in de cinayete iştirak ettiğini söyledi. Haklarında 3’er gün tutukluluk kararı alınan zanlılar, dün mahkeme önündeki linç girişiminden polisin müdahalesiyle kurtuldu. Anne Şemse İri ve halk, tutukluların bulunduğu polis aracına saldırdı.
 
‘İstenmeyen çocuk’tu
 
8 yıl önce bir başkasıyla evli olan Şemse İri ile ilişkiye giren Erol Diker, 2 ay önce annesinin “Bakamıyorum” gerekçesiyle verdiği Mustafa için geçen hafta kayıp ihbarında bulunmuştu. Arama kampanyası polisin önceki gün yaşadığı evden 5 kilometre uzaklıkta bir çöplükte küçük çocuğun cesedini bulmasıyla son buldu.
 
Kaynak: Ömer BİLGE / HÜRRİYET

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.