Bakan Şimşek, TRT ŞEŞ'in yarışmasında jüri oldu

Bakan Şimşek, TRT ŞEŞ'in yarışmasında jüri oldu

TRT Şeş'te yayınlanan 'Strana Xwe Beje' (Türkünü Söyle) yarışma programının finali, TRT'nin Tepebaşı'ndaki stüdyosunda yapıldı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yarışmada jüri üyeliği yaptı.Programa, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Dengir Mir Mehmet Fırat, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ve birçok sanatçı katıldı. Bakan Şimşek, şunları söyledi: "Gerçekten çok heyecanlıyım. Güzel bir yarışma olacak eminim. Çünkü açılışa da gelmiştim. Gerçekten Türkiye'nin kültürel zenginliğini ortaya koyan güzel bir program. Beğeniyle izleniyor. Bu teklif bana geldiğinde şaşırdım ama çok mutlu oldum."

 

Final programını izlemeye gelen Arınç ise, "Final programını izlemek üzere geldim. Konuşmaları takip ediyorum. Şarkılar da çok güzel. Söyleyenler de güzel söylüyorlar. Güzel besteler, orkestramız da çok güzel. Çok mutluyuz. Büyük bir ilgiyle takip ediyoruz. Yarışmacılar başarılı. Jürinin de puanları bol maşallah" diye konuştu.

 

Yarışmadaki jüri üyelerine plaket verildi. Bakan Şimşek'e plaketini gazeteci yazar Fehmi Koru verdi. Yarışmadaki jüri üyesi sanatçı Yekbun ise plaketini Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdülhamit Bilici'den aldı. Program sonunda yarışmanın birincisi Yasin Rizgar, ödülünü Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın elinden aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.