Başkan Çelikbilek’e CHP’nin Yeni Yönetimi’nden Ziyaret

Başkan Çelikbilek’e CHP’nin Yeni Yönetimi’nden Ziyaret

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 1 Nisan 2012’de gerçekleştirilen kongrenin ardından göreve başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hızır Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

CHP Beykoz İlçe Örgütü, nezaket ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti.

Hızır Yılmaz başkanlığındaki CHP Beykoz İlçe Örgütü’nü makamında kabul eden Başkan Çelikbilek, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının birbirine yaptığı ziyaretlerin önemini vurgulayarak, duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Başkan Çelikbilek ziyarette yaptığı konuşmada, siyasi partilerin nezaket ziyaretlerini başlatan isim olduğunu ve bununla gurur duyduğunu kaydederek, “Bizler, kavga ve gürültü değil, Beykoz’un ve Beykozlu’nun birliği için mücadele etmeliyiz. Bu doğrultuda kapımız herkese açıktır. Belediye hizmetlerinde şeffaf olmak, ilçemizin çıkarlarını korumak ve Beykoz’u hakettiği güzel hizmetlerle kavuşturmak için gece gündüz gayret ediyoruz. Belediyecilik türlü fedakârlıklar gerektiren bir hizmet alanıdır. Bizlere destek olacak, fikirlerini paylaşacak, projeler geliştirecek herkese minnettar oluruz” dedi.

CHP İlçe Örgütü’nün de ziyaretinden oldukça mutlu olduklarını ifade eden Başkan Çelikbilek, kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, teşekkür etti.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Hızır Yılmaz ise, ziyaretleri kapsamında Başkan Çelikbilek ile buluşmaktan memnun olduklarını belirterek, ilçemizin ve vatandaşlarımızın menfaatine yapılacak her çalışmada destekçi olacakları söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.