BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNÜN KAYAK KEYFİ

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNÜN KAYAK KEYFİ

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, haftasonu Kop Dağı’nda çocuklarla birlikte kayak yaptı.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, haftasonu Kop Dağı’nda çocuklarla birlikte kayak yaptı.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, haftasonu beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhanettin Altan, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Şevki Özbilen ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Sekreteri Coşkun Koçhan ile birlikte Kop Dağı’ndaki kayak tesislerini ziyaret ederek, burada Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) projesi kapsamında kayak eğitimi gören çocuklarla biraraya geldi.

Çocuklarla bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Mollamahmutoğlu, daha sonra kayak kulübünün eğitmenleri Zeki Şipal ve İsmail Şimşek ile görüşerek SODES projesi ve eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Rektör Mollamahmutoğlu, proje destekli çalışmaların daha da yaygınlaşması için üniversite olarak her türlü desteğe hazır olduklarını, kayak ve kış sporlarının üniversite öğrencilerine de sunulabilmesi için çalışma başlatılacağını ifade etti. Kayak tesisi işletmecileriyle de görüşen ve tesis hakkında bilgi alan Mollamahmutoğlu, üniversite faaliyetleri çerçevesinde kayak tesislerinden yararlanacaklarını belirterek, ileriki tarihlerde diğer üniversitelerle de iletişime geçerek ortak faaliyetler konusunda neler yapılabileceği üzerine fikir alışverişinde bulunulacağı bilgisini verdi.

Bayburt 21 Şubat Kayak Sporları Kulübü Eğitmenleri Zeki Şipal ve İsmail Şimşek de, ilköğretim öğrencisi 30 kadar çocuğu kayak sporu konusunda yetiştirdiklerini, çocukların Bayburt’u temsil edecek düzeye geldiklerini söyledi.

Kızakla kayarak çocukların coşkusuna ortak olan Rektör Mollamahmutoğlu, daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.