Beyaz Önlük Töreni

Beyaz Önlük Töreni

Lokman Hekim Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dönem I öğrencileri saflığın ve temizliğin sembolü beyaz önlüklerini giydiler.

Lokman Hekim Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dönem I öğrencileri saflığın ve temizliğin sembolü beyaz önlüklerini giydiler.

Tören Lokman Hekim Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lale KARAAĞAÇLIOĞLU’nun açılış konuşmaları ile başladı. Dekan Karaağaçlıoğlu beyaz önlüğün önemini ve sembollerini öğrencilere anlatırken, tüm fakülte öğrencilerine başarılar diledi.

Törende 2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılında Diş Hekimliği Fakültesi’ne birincilik ile yerleşen öğrenci Mehmet Batuhan ATANAR’ın konuşması hocalarımıza ve sınıf arkadaşlarına duygusal anlar yaşattı.

Rektör Prof. Dr. Fatih GÜLTEKİN, Diş Hekimliği Fakültesi dönem öğrencilerinin ailelerine seslenerek, öğrencilerimizin en iyi eğitimi alacaklarını ifade etti.

dsc08722-1800x1013.jpg

Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mehmet ALTUĞ, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ederek fakülte öğrencilerine başarılar diledi ve tören Üniversitemiz Dekan, Müdür ve Diş Hekimliği Fakültesi akademik kadrosunun Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerimize beyaz önlüklerini giydirmesi ile devam etti.

dsc08743-1800x1013.jpgdsc00246-1800x1013.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.